https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/smilde-foods/marketing-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Marketing Manager

10+ jaar
Heerenveen | 01 dec

Uitdaging

Strategische leidinggevende marketingfunctie bij groeiende internationale foodspeler.

 

De functie

De Marketing Manager zorgt voor een strategisch marketing masterplan en overziet de succesvolle implementatie en uitvoering daarvan in de organisatie. Smilde Foods zoekt een stevige manager met een heldere visie die marktgericht innoveert en zorgt voor verdere professionalisering van het team. Als lid van het Management Team ben je een volwaardig sparringpartner die een discussie niet uit de weg gaat en bijdraagt aan een koers die verschuift van productgericht naar (internationaal) marktgericht.

Onder jouw leiding gaat het Marketing Team de merken en private labels uitbouwen, zorgen voor innovatie en meer samenwerking zoeken met andere afdelingen. Je brengt structuur in processen, stelt duidelijke prioriteiten en handelt met lef. De ideale Marketing Manager heeft ruime ervaring met zowel A-merken als Private Label. Jij hebt de unieke combinatie van strategisch  denken en tegelijkertijd een pragmatische nuchterheid die past bij een internationaal familiebedrijf. Jij creëert draagvlak, communiceert helder en bent sensitief voor je omgeving.

De Marketing Manager is een coachende en inspirerende leidinggevende die een divers zevenkoppig team doeltreffend weet aan te sturen. Het gaat om een afwisselende functie met veel diversiteit in producten en markten met een breed klantenpakket.

 

De kandidaat

Minimaal 10 jaar brede marketingervaring, bij voorkeur bij zowel A-merken als Private Label. Ruime leidinggevende ervaring is daarbij een must. Diploma Nima B/C geniet de voorkeur. Goede beheersing van het Nederlands en Engels. Frans en Duits is een pre.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04