https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/smilde-foods/channelsales-manager-commercial/
People Select

Channel/Sales Manager Commercial

Channel/Sales Manager Commercial
7+ jaar
Heerenveen | 03 jul

Wat ga je doen?

De Channel Manager Commercial focust met name op verdere groei en doorontwikkeling van het klantenpakket in het segment horeca binnen de Benelux. Jij bent verantwoordelijk voor de sales van de merken Fano (koelverse salades), Bebo (margarines) en Humminess (hummus/mediterrane salades). Daarnaast bedenk en realiseer je samen met de klant tailor made concepten en private label producten. Daarbij wordt gewerkt vanuit een meerjarenstrategie en -plan die jij vertaalt naar jouw jaarplan en klantplannen en -initiatieven.

Smilde Foods zoekt een ervaren, ondernemende salespersoonlijkheid die graag strategisch meedenkt met de klant en zelf volop initiatief toont. Een ondernemende geest met foodservice ervaring en een breed netwerk – zowel op groothandel als eindklantniveau. Iemand die niet alleen alle klantmanagementtaken op zich neemt, maar ook inspirerend leiding geeft aan een team van salesmedewerkers en externe salesactivatieteams. In nauwe samenwerking met Brand- en Productmanagement help jij de categorieën groeien.


Wat biedt de organisatie jou?

Een unieke combinatiefunctie van accountmanagement en field sales management, waar je je ondernemerschap volop kwijt kunt en je kunt groeien in een leidinggevende rol. Bij Smilde Foods ligt de focus op het segment echt verder helpen uitbouwen en samen met de klant nieuwe initiatieven ontwikkelen en realiseren binnen de hele Benelux.


Jouw ervaring

  • Minimaal 7 jaar sales ervaring, waarvan 5 jaar foodservice
  • Opleiding op HBO/WO-niveau
  • Kan op heldere en simpele wijze plannen maken en implementeren – focus op realisatie van plannen en doelen
  • Aantoonbare kennis van foodservice en koelvers, merk/private label en beschikken over relevant netwerk
  • Leidinggevende ervaring is een must

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04