https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/smilde-foods/
People Select

Smilde Foods

Een begrip in voedingsmiddelen

Royal Smilde is internationaal een begrip in voedingsmiddelen. De kernwaarden van dit zelfstandige familiebedrijf - dat in 1863 is opgericht - zijn kwaliteit en continuïteit. Royal Smilde is met de business units Bakery, Foods en Natura uitgegroeid tot een internationaal opererend voedingsmiddelenconcern en realiseert met zo’n 650 medewerkers een omzet van ruim € 220 miljoen. Vanuit de hoofdvestiging in Heerenveen werken ze continu aan optimalisatie van producten, service en ontwikkelen ze innovatieve voedingsconcepten.

 

Bakery

Smilde Bakery produceert een breed assortiment bakkerijproducten van halffabrikaten, bake-off snacks en meringue tot diepvries banketspecialiteiten en bakmixen. Bekend onder de merken Pruvé, Van de Leur en HomeMade. Voor consumenten- en professionele markten in Europa en daarbuiten, zoals de Verenigde Staten. De voortdurend veranderende wensen van de consument en internationale voedingstrends zijn belangrijke inspiratiebronnen voor vernieuwing van het assortiment.

 

Foods en Natura

Smilde Foods produceert een breed assortiment margarines, oliën, vetten, salades, sauzen, quiches en maaltijdcomponenten voor met name de Europese en Afrikaanse markt. Door voortdurend in te spelen op consumententrends biedt Smilde Foods klantgerichte oplossingen – met professionele merken waaronder Fano, Romi en Bebo en private labels – aan de voedingsmiddelenindustrie, industriële bakkerijen, foodservice en retail. Smilde Natura biedt een totaalconcept voor gemakkelijk, gezond en groen frituren. Dit totaalconcept bestaat uit een assortiment frituur-, oliebollen- en visfrituuroliën, een innovatieve bulkverpakking en een unieke haal- en brengservice. De producten van Smilde Natura voldoen allemaal aan de ‘Ik Kies Bewust eisen’ en hebben unieke smaak- en bakeigenschappen.

 

Vrijheid

“Het is een bedrijf waar je in relatieve vrijheid een beetje je eigen wereld mag maken, samen met andere mensen”, omschrijft Algemeen Directeur Alex Kruiter van Smilde Bakery de werkwijze daar. Een baan bij Smilde Bakery betekent werken in een moderne, dynamische organisatie waarvan de basis is gelegd door ambachtelijk vakmanschap en duurzaam ondernemen. De sfeer is er open, resultaatgericht, nuchter en professioneel. Het moderne bedrijf biedt medewerkers volop ontwikkelmogelijkheden.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04