https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/scoupy/senior-sales-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Senior Sales Manager

5+ jaar
Hoofddorp | 09 okt

Uitdaging

A-merken onderscheiden met unieke marketing & activatie solutions.

De functie

Als Senior Sales Manager heb je een aantal grote FMCG-fabrikanten in je pakket. Jij zit aan tafel met zowel marketeers, category managers als sales verantwoordelijken om de innovatieve proposities en mogelijkheden van SCOUPY voor te stellen en toe te lichten. Je luistert goed naar de doelstellingen van de klant en adviseert hen over de juiste activatiemechanismen. Zo zet je de diensten en producten op creatieve wijze in de spotlights en overtuig je jouw contactpersoon om nieuwe wegen in te slaan. Na de eerste deals laat je de cijfers voor zich spreken en vergroot je de samenwerking vanuit een jaarplan.Jij bent een gelijkwaardig gesprekspartner voor de fabrikanten en weet dat een goede relatie met je klanten cruciaal is om de samenwerking uit te kunnen breiden. Tegelijkertijd houd jij enorm van succes en scoren. Je brengt de juiste sales ervaring en ondernemersgeest mee om op termijn ook new business te regelen.

De Senior Sales Manager is sociaal, integer en heeft de charme om mensen met elkaar te verbinden. Daarnaast is het fijn als je makkelijk rekent en aanstekelijke sales voorstellen kunt schrijven. SCOUPY biedt aan deze Sales & Account Manager de mooie kans om een echte autoriteit te worden op het gebied van online-to-offline en datadriven marketing. Jij bent nuchter, energiek, resultaatgericht en creatief.

De kandidaat

Je hebt ongeveer 5 jaar relevante werkervaring in sales en een achtergrond in FMCG en/of Retail. Academisch werkniveau is een eis.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04