https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/scoupy/
People Select

SCOUPY

-

In vijf jaar tijd is SCOUPY van een prijswinnende startup doorgegroeid naar Nederlands’ grootste online marketing platform voor de FMCG-branche. Met hun mobile-first activatieconcept bedienen ze inmiddels zo’n 1,7 miljoen gebruikers. Via de gratis SCOUPY-App of -website krijgen consumenten een deel van- of het gehele aankoopbedrag pijlsnel teruggestort (‘cashback’) bij aankoop van door hen gepromote producten, ongeacht de winkel waar zij het product hebben gekocht. Zo kunnen ze supervoordelig producten uitproberen en proeven.

 

Tools

SCOUPY biedt A-merk fabrikanten diverse tools die bijdragen aan het realiseren van penetratie, rotatie en awareness. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om retail onafhankelijke cashbackacties, winkelvloer & sampling activaties, win- en loyaliteitsacties. Allemaal met een sterke online-to-offline of offline-to-online connectie. SCOUPY biedt adverteerders direct inzicht in oriëntatie- en koopgedrag van consumenten. ‘Relevantie’ is daarom het focusbegrip. Om dat te kunnen borgen, ontwikkelt SCOUPY in eigen huis steeds verder aan innovatieve nieuwe tools en proposities. Zo helpen ze hun klanten om hun offline marketing-communicatie te vertalen naar slimme en meetbare online activatieconcepten.

 

Fusie

SCOUPY is een fusie van SCOUPY en Kortingisleuk.nl en is sinds kort onderdeel van het toonaangevende mediabedrijf Sanoma in Hoofddorp. Doel van de fusie is om A-merk fabrikanten nog beter te helpen bij het realiseren van hun aankoopdoelstellingen. Er wordt de komende tijd dus volop verder gebouwd aan het grootste online-to-offline marketing platform en aan verdere professionalisering. Met Sanoma als grootaandeelhouder kunnen de campagnes van SCOUPY gemakkelijk worden ondersteund met de inzet van additionele media (tv, print, online) en voorzien van een directe call-to-action.

 

Online

SCOUPY groeit hard. Samen met mediapartners Sanoma en Centercom brengt een enthousiast, ondernemend en gemotiveerd team van circa veertig medewerkers SCOUPY iedere dag een stap verder. Ze zijn zeer ambitieus en willen hun klanten zo goed mogelijk helpen hun offline marketing-communicatie te vertalen naar slimme en meetbare online activatieconcepten. SCOUPY heeft een open, no-nonsense en dynamische werksfeer. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. De recente fusie biedt ruimte voor mooie ontwikkelkansen.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04