https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/schweppes-international-limited/
People Select

Schweppes International Limited

Iconische frisdranken met een lekker fruitaccent

Schweppes is de oudste frisdrank en bestaat al sinds 1783. Het recept van de klassieke Indian Tonic wordt al meer dan 150 jaar strikt geheimgehouden. Inmiddels produceert het iconische merk met een intense smaak en een speciale bruis 20 verschillende variëteiten, die met of zonder alcohol zorgen voor een unieke beleving. Schweppes is marktleider in de tonic-categorie in een groot aantal Europese landen, waaronder Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië, Polen, de DACH-regio en Scandinavië. 

In deze functie zal je onderdeel zijn van Suntory met een van haar kantoren gevestigd in Amsterdam. Je zal nauw samenwerken met je Belgische collega’s. Het wereldwijd actieve Suntory is een van de grootste drank- en voedingsbedrijven. De Europese Suntory groep heeft een cultuur die Europese waarden mixt met Japans erfgoed. Water is daarbij het centrale element en de kern voor de dranken van het bedrijf. Onder het motto ‘growing for good’ zet Suntory in op duurzame groei en het maken van een positieve impact. Nederland is momenteel een van de focuslanden, wat leidt tot extra investeringsmogelijkheden en het uitbouwen van de merken.

Kernwaarden van de organisatie zijn gulheid, connectie, nederige vastberadenheid, authenticiteit en creativiteit. Het bedrijf investeert in de ambities en ontwikkeling van zijn mensen en geeft ruime verantwoordelijkheden. De medewerkers zijn flexibel, werken hard en vieren successen. Integriteit en resultaat staan hoog in het vaandel. Er wordt nauw samengewerkt met de Belgische organisatie.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04