Sapje

Sapje

Sapje perst biologisch sap op ambachtelijke wijze met een slowjuicer. De hoogkwalitatieve producten bestaan voor minimaal 85 procent uit rauwe groenten en zijn 100% biologisch, puur en raw. Door een beetje fruit, specerijen, kruiden en zeewier toe te voegen, krijgen de sapjes extra smaak en nog meer gezonde voedingsstoffen. Alle ingrediënten zijn altijd 100% biologisch, seizoensgebonden en grotendeels afkomstig van lokale leveranciers. De sappen worden geleverd in recyclebare, glazen flesjes. Ook heeft Sapje huisgemaakte soepen en smoothies.

Saplab

Het Saplab in De Kwakel is de grote trots van de makers van Sapje. Daar staan de beste RVS slowjuicers ter wereld. Ook is er  een hightech shockvriezer die de versgemaakte groentesappen binnen 5 uur invriest. Zonder kunstmatige toevoegingen of procedures. Dagelijks leveren lokale boeren er verse groente- en fruitsoorten aan, die direct verwerkt worden voor een optimale kwaliteit en versheid. De bereiding van de seizoensgebonden ingrediënten gaat met de hand. Dus van het wassen, wegen, slowjuicen, bottelen en labelen, tot het invriezen. De sapjes smaken daardoor alsof ze thuisgemaakt zijn, maar dan zonder de inspanning. Het enige dat de consument moet doen, is het sap, de soep of smoothies bestellen via de eigen webshop en ontdooien. Op termijn worden de producten mogelijk ook in retail, foodservice en via flitsbezorgers aangeboden.

Bij het samenstellen van de gevarieerde groentesappen, soepen, smoothies en detoxkuren gebruikt Sapje de laatste inzichten en kennis over gezonde voeding. Hun missie is namelijk om mensen bewuster te maken van de kracht van gezonde voeding. En van de werking van het eigen lichaam. Oprichters Joël Goudsmit en Rosalyn Campbell hebben dit in de praktijk ervaren, waardoor ze hun kennis graag delen met een enorm groeiende schare consumenten. Met de steun van investeerder Standard Investment sinds de zomer van 2022 en het gebruik van het netwerk van sap-producent Riedel heeft Sapje torenhoge toekomstambities.

Gezondheid

Meer dan 100 verschillende (seizoens)ingrediënten staan bij Sapje paraat om gemixt te worden tot smakelijke producten, die allemaal een mooie combinatie aan vitaminen, mineralen en antioxidanten bevatten. Het doel: de gezondheid van zoveel mogelijk mensen verbeteren of op peil houden. Sapje werkt daarbij zo ‘schoon’ mogelijk. Dat betekent: met respect voor de natuur, biologische en biodynamische ingrediënten, zonne- en windenergie, recyclebare verpakkingen. Alle groente- en fruitpulp die overblijft na het persen gaat als biologische dierenvoeding naar de Geitenboerderij in het Amsterdamse Bos.

Cultuur

Het Management Team van Sapje bestaat uit Operationeel Directeur Jeroen Roffel en Commercieel Directeur Iris van Zwol. Naast een operationeel team van circa 14 personen, is er een compact commercieel team dat -door de snelle groei – steeds verder groeit. De sfeer op het kantoor is open en informeel en er wordt intensief samengewerkt om meer mensen te begeleiden bij een gezonde levensstijl.

2024 Copyright - People Select - Privacy statement