https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/santa-maria/
People Select

Santa Maria

No more boring meals

Bij Santa Maria draait alles om smaak en geurige kruidenmixen. Met de missie: ‘No more boring meals’ probeert het bedrijf het makkelijk te maken om spannende gerechten en combinaties uit alle hoeken van de wereld te ontdekken. Peperkorrel voor peperkorrel. Enchilada voor enchilada. Maaltijd voor maaltijd. Met de producten en mixen van Santa Maria is het eenvoudig om thuis snel en eenvoudig een spannend gerecht te maken. Want: eten moet leuk en gezellig zijn, vinden ze.

 

Specerijen

Santa Maria is van oorsprong een Zweeds familiebedrijf in thee en specerijen dat vanuit Göteborg onder de naam Nordfalks de lokale kruidenmarkt veroverde. Inmiddels is het onderdeel van de Paulig Group, een internationaal familiebedrijf dat sinds 1876 hoge kwaliteit producten produceert op het gebied van koffie en kruiden in zowel retail als business to business. Santa Maria is marktleider op het gebied van kruiden in tal van regio’s in Europa. In de Benelux is Santa Maria met name bekend van hun Santa Maria Tex-Mex portfolio met onder andere tortilla’s, sauzen en kruidenmixen. Nieuw is de lijn van trendy BBQ producten, die bestaat uit sauzen, grilloils, kruidenrubs en marinades, waarmee extra groei en verdere verbreding van het assortiment gecreëerd is.

 

Curious

Door het brede portfolio is Santa Maria in het wereldvoeding- en kruidenschap een grote speler. In Nederland heeft het bedrijf in hun categorie een marktaandeel van maar liefst 30 procent en een omzet van ongeveer 18 miljoen euro. De drie waarden die Paulig belangrijk vindt bij het denken en handelen van al hun medewerkers zijn: Stay Curious, Grow Together en Strive for Excellence.

 

Compact

Santa Maria Benelux is gevestigd in Nieuwegein. De Benelux-organisatie is een zeer compacte sales en marketing organisatie van 10 personen die zowel de retail als de foodservice markt bedient. De teamspirit is er hoog, de sfeer is informeel en iedereen denkt creatief en breed mee over de ontwikkelingen met hart voor de producten.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04