https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/royal-wessanen/
People Select

Royal Wessanen

Bij Wessanen geloven ze in de kracht van gezond en duurzaam voedsel. Vanuit hun missie ‘healthier food, healthier people, healthier planet’ helpt het bedrijf consumenten om gezonder en bewust te leven. Dat doen ze met producten met pure en natuurlijke ingrediënten en een lekkere smaak. Wessanen is bekend van sterke merken als Zonnatura, Clipper, Bjorg, Kallo, Allos en Tartex, maar ook van een aantal speciality brands als Piramide Tea, De Rit, Isola Bio en Destination Coffee. Het doel: gezonde voedingsmiddelen bieden zoals de natuur ze bedoeld heeft.

Wessanen wil uitgroeien tot een onbetwiste Europese leider in gezond en duurzaam voedsel. In 2025 moet 90 procent van alle producten biologisch zijn. Door de toenemende vraag naar gezonde en duurzame producten groeit het bedrijf snel. Om hun doel te bereiken focust Wessanen op vier pijlers: het laten groeien van hun belangrijkste merken, zo efficiënt en effectief mogelijk werken, ‘groen’ zakendoen en nieuwe, interessante business binnenhalen. Sinds 2009 ligt de focus volledig op biologisch, fair trade, vegetarisch en hoge voedingswaarde.

Om te blijven groeien kijkt Wessanen altijd volop naar de toekomst en investeert het veel in het verbeteren van producten en processen. Iedereen is er continu bezig om consumenten te inspireren met verleidelijke en innovatieve producten. En om schapruimte te winnen in retail en natuurvoedingswinkels. Met onder meer alternatieven voor zuivel, vegetarische maaltijden en brood- en koekvervangers speelt Wessanen constant in op de laatste voedingstrends.

Wessanen Benelux is een ondernemende organisatie met betrokken en energieke medewerkers. De ambities zijn groot voor de komende jaren, de categorieën groeien en het is het doel om als organisatie sneller te groeien. Er wordt hard gewerkt, maar in collegiale sfeer. De talenten van het personeel worden optimaal benut en geven je kansen om door te groeien.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04