https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/royal-a-ware/trade-marketeer/
People Select
Vacature ingevuld

Trade Marketeer

5+ jaar
Almere | 07 nov

Wat ga je doen?

Als Trade Marketeer ga je aan de slag met het opzetten en professionaliseren van Trade Marketing binnen de A-ware Cheese divisie. Je bent verantwoordelijk voor het, op basis van analyses, ontwikkelen van een categorie- en kanaalvisie (met focus op Retail Europa) in lijn met het commerciële strategische beleid. Je bent onderdeel van het Marketing Team en rapporteert aan de Head of Marketing and Innovation.

Om bij te dragen aan de ontwikkeling van de visie en het strategisch plan voer je analyses uit, waarbij je data en trends binnen Retail, Foodservice, export, industrie, kopers en concurrenten verzamelt en omzet naar relevante insights. Je stelt een kanaalplan op en rapporteert hierover.

Je inventariseert de behoeften binnen Sales en ondersteunt hen bij het behalen van de doelstellingen. Je ontwikkelt presentaties gericht op activatie in de categorie. In de rol werk je nauw samen met de Commercieel Managers en leg je samen klantbezoeken af. Je bent daarom een stevige sparringpartner voor beiden. Omdat Trade Marketing voor een groot deel nog opgezet moet worden, bijvoorbeeld de samenwerking met grote data leveranciers, moet je ondernemend te werk gaan en kun je snel impact maken in dit groeiende bedrijf. Een unieke kans en mooie uitdaging.

Van jou wordt verwacht dat je zelfstandig en daadkrachtig te werk gaat om deze nieuwe discipline stevig op de kaart te zetten en snel waarde te kunnen toevoegen. Daarbij is meedenken met je collega’s en klanten en samenwerken zowel intern als extern erg belangrijk. Vanzelfsprekend ben je analytisch, maar daarnaast ben je ook communicatief sterk en overtuigend richting alle stakeholders. Commercieel instinct en affiniteit met Retail is een must.

Wat biedt de organisatie jou?

Royal A-ware biedt een functie met internationale scope bij een sterk groeiend en dynamisch bedrijf, waarin je echt het verschil kunt maken. Je krijgt de vrijheid om te ondernemen en zelfstandig de discipline op te zetten en uit te bouwen. A-ware biedt diverse mogelijkheden voor doorgroei.

Jouw ervaring

  • 5-10 jaar ervaring in een vergelijkbare rol, liefst in kaas/zuivel of vers
  • Analytisch sterk en in staat data om te zetten naar insights
  • Communicatief sterk en teamspeler
  • Overtuigend, daadkrachtig, proactief en flexibel
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels, Duits is een pré

 

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04