https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/royal-a-ware/sourcing-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Sourcing Manager

4+ jaar
Woerden | 05 nov

Wat ga je doen?

Binnen een nieuwe divisie van Royal A-ware wordt de Sourcing Manager verantwoordelijk voor het opbouwen van een succesvol borrelgemak assortiment bij de Duitse retailer. Jij gaat aan de slag met alles van de inkoop van grondstoffen, eindproducten en verpakkingen tot de beschikbaarheid in het schap bij deze retailer. Jij overziet de hele keten en verzint oplossingen om zo slim mogelijk in te kopen.

Je hanteert een proactief inkoopbeleid en onderhoudt de relatie met circa 80 verschillende leveranciers. Je versterkt het leveranciersnetwerk, van grote tot kleine leveranciers, en bewaakt hierbij altijd hoge kwaliteitseisen. In je inkoopbeleid houd je rekening met de diverse werelden die binnen ons tapas concept centraal staan. Je vindt nieuwe leveranciers onder meer via beurzen en je opgebouwde netwerk.

De kneepjes van het inkopersvak beheers je tot in de puntjes waardoor je lange termijn samenwerkingen borgt en kansen kunt grijpen voor nieuwe concepten en ontwikkelingen. Zo ondersteun je in hoge mate de innovatiemanager bij de verdere ontwikkeling van het assortiment Borrelgemak. De Sourcing Manager heeft ook een korte lijn met de productontwikkelaar en proeft geregeld als eerste nieuwe recepten en producten. Als foodie heb je een duidelijk doel voor ogen voor die nieuwe Borrelgemak-producten en zorg je ervoor dat precies het juiste productportfolio wordt aangeboden.

Je zoekt - samen met de klant - continu naar verbeteringen in beschikbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid. En je ziet kansen voor nieuw product development. Om jouw kennis up to date te houden, monitor je continu de markt, je signaleert marktkansen en trends, ontwikkelingen in de techniek, ontwikkelingen bij bestaande en potentiële toeleveranciers.

 

Jouw ervaring

- Minimaal 5 jaar relevante (inkoop)ervaring en een commerciële achtergrond
- Bij voorkeur een opleiding NEVI1
- Uitstekende en stevige netwerker
- Zelfstandig en resultaatgericht 
- Affiniteit met kwaliteitsproducten is een must.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04