https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/royal-a-ware/ld-specialist/
People Select
Vacature ingevuld

Learning & Development Specialist

5+ jaar
Almere | 14 mrt

Wat ga je doen?

Als L&D Specialist zorg jij voor de beste opleidingstrajecten voor de businessonderdelen waar jij verantwoordelijk voor bent. Jij inventariseert doorlopend de behoefte op de afdeling Packaging van de rijpingslocaties van A-ware door nauwe contacten te onderhouden met leidinggevenden en medewerkers. Zij weten jou te vinden voor al hun opleidingsvragen en –advies. Jij coördineert, beheert en borgt de blended opleidingstrajecten binnen de afdeling en levert maatwerk dat kan variëren van e-learnings tot klassikale trainingen en externe opleidingen.

Service

A-ware zoekt een gedreven en servicegerichte L&D Specialist met enkele jaren ervaring in het opleidingsvak. Jij bent flexibel en klantgericht en zoekt altijd naar de best mogelijke oplossing. Daarbij heb je frisse ideeën over het verder professionaliseren en implementeren van de huidige opleidingsmogelijkheden. Je taken zijn veelal operationeel, maar ook op tactisch niveau kun jij je steentje bijdragen. De L&D Specialist monitort en evalueert opleidingstrajecten en zorgt voor het up-to-date houden van het gehele kennis- en opleidingsprogramma.

Wat biedt de organisatie jou?

Een gevarieerde functie binnen het Knowledge & Education-team van A-ware, een snel groeiende organisatie waar HR hoog op de agenda staat. De kans om eigen inbreng gerealiseerd te zien en volop contact met diverse interne en externe stakeholders. Bij A-ware zijn er volop doorgroeikansen voor ambitieuze professionals.

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar ervaring als Opleidingscoördinator/L&D Specialist of in Learning & Development
  • HBO+ werk- en denkniveau
  • Ervaring binnen een productieomgeving is een plus
  • Kennis van LMS, bij voorkeur NetDimensions learning
  • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04