https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/royal-a-ware/key-account-manager-fresh-dairy/
People Select
Vacature ingevuld

Key Account Manager Fresh Dairy

5+ jaar
Almere | 13 sep

Uitdaging

Groei realiseren in Fresh Dairy bij een groeiende, internationale zuivelspeler.

De functie

Als Key Account Manager Fresh Dairy ga je aan de slag met private label dagverse zuivelproducten voor retail, catering en foodservice en het onlangs geïntroduceerde merk Weide Weelde. In deze dynamische rol heb je Jumbo, SU hoofdkantoor en leden en Nederlandse foodservice klanten (o.a. DeliXL en Van der Valk) onder je hoede. Deze functie draait om onderhandelen, inspelen op markttrends en meedenken over nieuwe productontwikkelingen. Daarnaast beheer je de Nederlandse accounts voor de Belgische roomproducent La Concorde. Het is belangrijk dat je alle ins en outs kent van de ontwikkelingen die daar spelen.

Van jou wordt verwacht dat je zelfstandig te werk gaat en genoeg ideeën en ambitie hebt om groei te kunnen realiseren. Daarbij is meedenken met je klanten en samenwerken zowel intern als extern erg belangrijk. Samen met hen signaleer je kansen, waarbij je rekening houdt met hun wensen en mogelijkheden. Pro-activiteit en gedrevenheid in sales zijn noodzakelijk om je doelen te halen. Wederzijds vertrouwen en open communiceren staat daarbij centraal. Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hebt geen moeite met het nemen van belangrijke beslissingen.

Jij kunt zelfstandig werken, bent pragmatisch en een kei in het structureren en overzien van alle processen die spelen. Het afhandelen van de administratieve taken die daarmee gepaard gaan hoort daar vanzelfsprekend ook bij. Commercieel instinct en sterke affiniteit met retail is een must.

De kandidaat

Minimaal 5 jaar werkervaring met bewezen resultaten in sales voor retail, catering en/of foodservice. Pre is ervaring in (dagverse) zuivel. Je bent bereid om te reizen naar de locaties in Coevorden en België. Opleidingsniveau HBO+.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04