https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/royal-a-ware/hr-business-partner/
People Select

HR Business Partner

Vacature ingevuld
HR Business Partner
5-10 jaar
Almere | 27 sep

Uitdaging

Professionaliseringsslag in HR begeleiden bij sterk groeiende, internationale FMCG-speler.  Het betreft een tactisch/operationele rol.

De functie

De HR Business Partner is binnen A-ware is HR verantwoordelijk voor een eigen business scopen voor een of meerdere HR-thema’s. Je faciliteert veranderprocessen en draagt bij aan het implementeren en borgen van het HR-beleid en –strategie. Je ontwikkelt en optimaliseert de kwantitatieve en kwalitatieve personeelsbezetting en coacht en traint managers bij het aansturen van medewerkers. Je hebt een visie op het HR-beleid en vertaalt dit in concrete projectplannen en HR-instrumenten, waarbij jij het voortouw neemt. Omdat Royal A-ware uit 3 divisies op verschillende locaties bestaat betreft dit een mobiele functie.

De kandidaat

Royal A-ware zoekt een daadkrachtige, pragmatische en communicatief sterke persoonlijkheid die ondernemend en resultaatgericht is. Je beschikt over implementatiekracht en bent zelfstandig, flexibel en organisatie sensitief. Jij bent een teamplayer die vertrouwen wekt en minimaal 5-10 jaar ervaring heeft in een zelfstandige HR  functie. Deze ervaring heb je opgedaan in een professionele productie omgeving of bij een internationale FMCG speler. Aantoonbare projectmanagement ervaring. Bereid om te reizen.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04