https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/royal-a-ware/commercieel-directeur/
People Select
Vacature ingevuld

Commercieel Directeur

10+ jaar
Almere | 26 jun

Wat ga je doen?

Als Commercieel Directeur Fresh Dairy ben je verantwoordelijk voor de zuivelfabrieken in Coevorden en Merchtem (nabij Brussel). Op deze locaties - die sinds enkele jaren bij A-ware horen - worden dagverse zuivel en room onder private label geproduceerd voor zowel retail als foodservice. De Commercieel Directeur breidt het bestaande portfolio uit op basis van brede kansen in de markt en optimaliseert de mogelijkheden van de fabrieken en productielijnen. Daarbij zijn er volop mogelijkheden om te bepalen welke klanten, producten en prijzen het best passen bij de beoogde steady groei. De ideale Commercieel Directeur ontwikkelt een heldere strategie voor een gebalanceerd portfolio dat de lijnen efficiƫnt gevuld houdt.

A-ware zoekt een hands-on Commercieel Directeur die de business ontwikkelt en zelf een deel van de klanten voor rekening neemt. Iemand met de juiste leidinggevende ervaring in een vers-omgeving die graag initiatieven neemt. Een visie ontwikkelen die structuur en toegevoegde waarde brengt is een van de belangrijkste taken. Jij stuurt functioneel de Plant Managers aan en geeft leiding aan een Key Account Manager die de kanalen verder helpt uitbouwen. Daarnaast zorg je ervoor dat Trade Marketing en Product Management op de juiste momenten worden aangehaakt om de plannen succesvol te maken. Uitstekende onderhandelingsvaardigheden en een gevoel voor trends in zuivel zijn cruciaal. Jij legt op hoog niveau contacten in de business. De Commercieel Directeur rapporteert aan COO Robert van Ballegooijen.


Wat biedt de organisatie jou?

Een vrije rol om product-marktcombinaties te maken en de route to market te bepalen. De Commercieel Directeur heeft veel ruimte om het productportfolio naar eigen inzicht uit te breiden. Een combinatie van strategie en bouwen aan klantrelaties in alle kanalen. De Commercieel Directeur bezoekt de beide locaties geregeld.


Jouw ervaring

  • Minimaal 10 jaar relevante saleservaring in vers
  • Ruime leidinggevende ervaring, natuurlijke leider, hands-on
  • Commercieel sterk, uitstekend onderhandelaar, verbinder
  • Netwerk op management- en directieniveau in de foodwereld
  • Boegbeeld, teamplayer & coach, positief ingesteld

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04