https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/rnhb/senior-hr-business-partner/
People Select

Senior HR Business Partner

Vacature ingevuld
Senior HR Business Partner
8+ jaar
Utrecht | 07 jun

Wat ga je doen?

De Senior HR Business Partner krijgt de mogelijkheid  om de basis HR-organisatie die er staat verder op te bouwen en te professionaliseren. Jij bent strategisch goed onderlegd en pragmatisch in je werkwijze. Je zet samen met de HR Directeur de lijnen uit en implementeert deze tevens. Je initieert HR projecten die momenteel met name gericht zijn op cultuur- en ontwikkelingsvraagstukken. Het is in deze rol belangrijk dat je past bij de innovatieve manier waarop RNHB naar HR kijkt en hier dus ook haar beleid op aanpast.

RNHB zoekt een ervaren HR Business Partner die de overall regie neemt en een volwaardig gesprekspartner is voor zowel het management als de business. Jij bent positief kritisch, staat stevig in je schoenen en weet alle stakeholders mee te krijgen in je initiatieven. De organisatie telt ongeveer 100 vaste medewerkers plus een flinke flexibele schil en heeft een grote groeiambitie. Er is stevige HR-ondersteuning aanwezig, zodat je je vol kunt richten op je HRBP rol en je projecten.


Wat biedt de organisatie jou?

Een brede en impactvolle rol waarbij je zelf vormgeeft aan de functie en de te varen koers. Mooie HR projecten leiden op een mooie agile manier. Een interessante mix van strategisch denken en praktisch realiseren. Minimaal 32 uur.


Jouw ervaring

  • Minimaal 8 jaar ervaring als HR Business Partner in een zeer dynamische omgeving
  • Strategisch én pragmatisch
  • Stevige persoonlijkheid, communicatief sterk
  • Uitstekend in stakeholdermanagement
  • Ruime ervaring in projectmanagement
  • Ondernemend, aanpakker, hoog werktempo, snel schakelend
© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04