Remkes The Poultry Family

Remkes The Poultry Family

Met hun passie voor kip, kwaliteit en smaak leveren de bedrijven van Remkes The Poultry Family de allerbeste en lekkerste kipproducten. Het assortiment van dit familiebedrijf bestaat uit alle soorten hoogwaardige kipproducten: van vers vlees tot ready-to-eat producten en van vacuümverpakt tot diepgevroren of gegaard vlees. Ze betrekken en verbinden daarbij de hele pluimveeketen en zorgen voor volledige transparantie en traceerbaarheid via een gesloten keten: van broedei tot eindproduct. Daarbij verwerken ze uitsluitend volwassen dieren. Een unieke combinatie in Nederland.

Remkes The Poultry Family is opgericht in 1928 en bestaat inmiddels uit een keten van pluimveebedrijven en -partners met elk een eigen specialisme. Er zijn vier productiebedrijven: Pluimveeslachterij G.P. Remkes (slacht en verwerkt moederdieren), Remkes Convenience Barneveld (produceert ready-to-(h)eat kipproducten) en Remkes Food Products (voor koken/garen en verwerken van kippenvlees) en Remkes Coldstore (invriezen of opslaan van eindproducten en grondstoffen). Remkes Poultry houdt zich bezig met distributie, import en export. Bij alle bedrijven staat vakmanschap, kwaliteit en transparantie hoog in het vaandel.

Om hun leidende positie in de branche te houden wordt er veel geïnvesteerd in kennis, mensen en apparatuur. Want er zijn grote groeiambities in omzet, kwaliteit en professionaliteit. Er is veel potentieel om te groeien in convenience én met een nieuw eigen merk. Kernwaarden van de organisatie zijn: open & eerlijk, vakmanschap, aanpakken en ondernemingsgeest. Verder is er veel aandacht voor dierenwelzijn, milieu en de gezondheid van mens en dier. Remkes werkt samen met Novi-Pluim, een organisatie van pluimveehouders en zorgvuldig geselecteerde laad- en transportbedrijven en heeft een BREEAM Outstanding certificering. Dit zorgt voor vaste samenwerkingspartners, minder kosten in de productieketen en maximale waarde voor leveranciers, afnemers en eindconsument.

Cultuur

Op de locaties in Epe en Barneveld heerst een familiegevoel en wordt veel samengewerkt. De lijnen zijn er kort en medewerkers krijgen volop vrijheid om te handelen. Er wordt hard gewerkt, open gecommuniceerd en veel samen gelachen. Ook is er volop aandacht voor persoonlijke groei.

2024 Copyright - People Select - Privacy statement