https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/remia-cv/trade-marketeer/
People Select
Vacature ingevuld

Trade Marketeer

4+ jaar
Den Dolder | 04 mei

Wat ga je doen?

Remia kijkt uit naar iemand die de juiste kennis en ervaring heeft binnen Trade Marketing en dit overtuigend over weet te brengen. Met deze expertise til jij de afdeling naar een hoger niveau. Je brengt structuur aan, hebt een heldere categorievisie en verankert het vakgebied verder in de commerciële afdelingen. Daarnaast werk je nauw samen met de andere disciplines, voornamelijk met marketing. Extern vertegenwoordig je Remia samen met de Sales Manager en Key Account Managers bij retailers. Jij bent een stevige gesprekspartner die op basis van data gedegen adviezen maakt, waarbij je rekening houdt met de koers van de individuele retailer.  Tegelijkertijd versterk je daarmee de positie van Remia in de markt. Uitstekend cijfermatig inzicht is noodzakelijk.

Als Trade Marketeer zal je mede verantwoordelijk zijn voor inspiratiesessies. Ook ga je analyses van het schap maken en de nieuwe schapvisie aan de klant presenteren. Om de vier weken deel je intern nieuwe inzichten die je uit Nielsen-data hebt verworven. Omdat promoties zeer belangrijk zijn voor de categorie ga je ook veel promotie-analyses uitvoeren. In deze rol is er bovendien ruimte om e-commerce meer onder de aandacht te brengen en samen met de klant ook dit verkoopkanaal te laten groeien. Daarnaast biedt deze functie een mooie kans om je leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen gezien je verantwoordelijke wordt voor het aansturen van de externe buitendienst.


Wat biedt de organisatie jou?

Remia biedt ruimte om jezelf te ontwikkelen en om te ondernemen. De mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden binnen een grote fabrikant in het retaillandschap verder te ontwikkelen. Remia is zeer innovatief en brengt veel introducties. Jouw rol als Trade Marketeer is daarom extra belangrijk. Met ongeveer 10 tot 12 introducties per jaar krijg je de kans om als Trade Marketeer een grote rol te spelen in het analyseren en doorvoeren van de plannen.


Jouw ervaring

  • 4+ jaar werkervaring
  • Hbo/wo opleiding
  • Uitstekende analytische vaardigheden
  • Beheersing Nielsen en GfK
  • Je bent bekend met space management software
  • Je bent communicatief vaardig, proactief en ondernemend

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04