RefreshID

RefreshID

De passie en kracht van RefreshID ligt in het identificeren van winnende en/of specialistische merken met groeipotentieel in de lokale markt. In samenwerking met de internationale merkeigenaren worden deze vervolgens uitgebouwd in retail en foodservice. Momenteel omvat het portfolio onder meer producten in de categorieën zuivel, kaas, boter, vega(n), en diepvries. Merken zijn onder meer Parmareggio, Kerrygold, Le Gall, Beautiful Immunity en Itsu.

Hoewel de focus van het bedrijf op ‘merken’ ligt wordt voor de vega(n) categorie een uitzondering gemaakt. Hier liggen onder Eigen merk diverse producten van RefreshID. Naast het traditionele supermarktkanaal wordt ook het biologische kanaal bediend. Dit gebeurt met diverse plantaardige producten.

RefreshID is in 2017 mede door Geert van Poppel opgericht. De jonge organisatie zoekt voortdurend naar nieuwe kansen en merken om mee te groeien en is volop in ontwikkeling. Ook zoeken ze er verbinding met andere merken en categorieën voor inspiratie en innovatieve oplossingen.

RefreshID neemt dus voor diverse merkeigenaren de volledige distributie in Nederland uit handen en biedt hen lokale sales- en marketingoplossingen op maat. Daarbij wordt geïnvesteerd in lange termijn partnerschappen. Huidige klanten zijn onder meer Albert Heijn, Jumbo, Picnic, Plus, Dirk, Ekoplaza en Odin.

Cultuur
Het kantoor van RefreshID zit in een landhuis In Den Dolder en bestaat uit een compact team van een junior Account Manager en een Commercieel Directeur/oprichter. Daarnaast wordt op het gebied van social media/marketing en financiën expertise ingehuurd. Deze ondernemende club werkt proactief en hands-on en biedt veel ruimte voor eigen initiatief. Een ideale plek om veel invloed te hebben op de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Ook zijn er voor de lange termijn diverse opties je verder te ontwikkelen. RefreshID is namelijk een zusterbedrijf van BrandM. Sinds 20 jaar is BrandM een toonaangevende distributeur van mooie merken in houdbare producten. Naast RefreshID en BrandM is er nog een derde bedrijf: DrinkM. Dit bedrijf focust zich op houdbare (fris)dranken.

Meer weten over of samenwerken met ons? Onze experts staan je graag te woord

2024 Copyright - People Select - Privacy statement