Refresco

Refresco

Er bestaat een grote kans dat je wel eens wat hebt gedronken wat is geproduceerd bij Refresco en daar zijn ze trots op! Refresco Benelux is een van de business units van Refresco: ’s werelds grootste onafhankelijke producent van frisdranken, vruchtensappen en softdrinks voor vooraanstaande (inter)nationale retailers en A-merkfabrikanten. De productie vindt plaats in vijf ‘state-of-the-art’ vestigingen, verspreid over Nederland en België.

Met een jaarlijks groeiend productievolume van 3,2 miljard units realiseert hun business unit een omzet van meer dan 600 miljoen euro met behulp van ca. 1300 medewerkers.

De kernwaarden ‘Gedreven’, ‘Verantwoordelijk’, ‘Wendbaar’, ‘Excellent’ en ‘Ondernemend’ vormen de hoekstenen van het beleid en succes van de organisatie. Met de focus op innovatie zoekt Refresco altijd naar nieuwe en alternatieve manieren om de kwaliteit van onze producten en verpakkingen aan te laten sluiten op de wensen van onze klant en consument op een duurzame manier. De komende jaren verwachten ze een forse groei en zijn op zoek naar nieuwe collega’s om dit samen te realiseren.

2024 Copyright - People Select - Privacy statement