https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/reckitt-benckiser/
People Select

Reckitt Benckiser

.

Een wereld waar mensen gezonder en gelukkiger leven, dat is de inspiratiebron van Reckitt Benckiser (RB). Ze investeren volop in research en development voor nieuwe producten zodat mensen steeds beter voor zichzelf, hun familie en hun huis kunnen zorgen.

 

Health

Reckitt Benckiser is een innovatiegedreven, middelgrote FMCG-producent, die bekend is van topproducten in ‘Health, Hygiene en Home’. RB zit achter A-merken als Vanish, Durex, Finish, Veet, Strepsils, Dettol en Cillit Bang en is in veel gevallen marktleider in de betreffende categorie. Producten worden voortdurend geïnnoveerd, zodat ze altijd inspelen of voorlopen op de steeds veranderende eisen en wensen van de consument. Bij Reckitt geloven ze met hun can-do mentaliteit in ‘speed boven perfection’.

 

Acquisitie

De Nederlandse organisatie is onderdeel van een grote multinational, die actief is in 180 landen met maar liefst 52 merken. Dankzij de hoge snelheid waarmee ze de markt betreden en hun agressieve acquisitiebeleid groeit het bedrijf al jaren harder dan de concurrentie. De Nederlandse organisatie is vooral gericht op trade marketing en sales. Als rebelse go-getters zoeken ze er graag het randje op. Door de internationale invloeden binnen RB verzekert het bedrijf zich op slimme wijze van breed en divers expertise en blijvende groeikansen in de markt.

 

Winstgedreven

Een commerciële en competitieve houding en ondernemerschap staan centraal bij RB. Medewerkers werken hard en krijgen snel veel verantwoordelijkheid. Nora Nollen, Sales Manager/Area Director: “Je wordt hier zo uitgedaagd dat je je soms afvraagt of je het aankan.” De wereld van RB is snel en sterk gedreven om winst te behalen. Als dit bij je past biedt het bedrijf ruime doorgroeimogelijkheden, ook internationale.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2021 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04