https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/qm-intelligence/business-development-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Business Development Manager

3+ jaar
Amsterdam | 23 mei

Uitdaging

Strategische doorontwikkeling en business development met innovatieve product intelligence bij start-up met duurzame visie.

De functie

Als Business Development Manager verkoop jij de innovatieve en duurzame tools en data van Questionmark intelligence (QMi) aan retailers en foodproducenten. Het unieke product van deze start-up social-venture is nog volop in ontwikkeling. Ze zoeken daarom een ondernemende, doorgewinterde en commerciƫle business developer met een duurzaam hart. Jij helpt de concepten door te ontwikkelen en het aantal partners verder uit te breiden. Een perfecte mix van commercie en een maatschappelijke missie. Jouw overtuigingskracht en sales drive helpen bij het vergroten van de kennis over gezonde en duurzaam geproduceerde producten in de markt. De Business Development Manager ontwikkelt en helpt de strategische koers te bepalen. Jij weet exact welke behoeftes er bij de diverse klanten zijn en bewaakt dat QMi levert wat het belooft. Een sterk netwerk in fmcg heeft de voorkeur, ervaring met consultative selling is noodzakelijk. Jij bent een flexibele, ambitieuze zelfstarter die graag actief bijdraagt, moeiteloos deuren weet te openen, kansen grijpt en mensen bindt. QMi biedt een compact en gedreven team, de dynamiek en innovatieve kracht van een start-up en een werkplek met uitzicht op het IJ.

De kandidaat

Minimaal 3 jaar relevante commerciƫle ervaring. Bewezen ervaring met en visie in consultative selling. Sterke affiniteit met gezond en duurzaam geproduceerd voedsel. Academische werk- en denkniveau.


Meer weten over werken bij QM intelligence? Lees hier het interview met Business Developer Simon Bunt.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04