https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/pulse-media-group/hr-manager/
People Select
Vacature ingevuld
HR Manager
7+ jaar
Amsterdam | 12 dec

Wat ga je doen?

De HR Manager gaat een professionele HR-omgeving opbouwen en inrichten bij Pulse Media Group. Jij bent een echte allrounder die zich in deze standalone functie breed bezighoudt met alle HR-onderwerpen. Inhoudelijk zal veel focus gaan naar leer- en ontwikkeltrajecten voor het jonge, ambitieuze team. De HR Manager is lid van het MT en heeft als HR specialist een duidelijke stem en visie bij de directie.

Professioneel

Pulse Media Group is een jonge, landelijke en toonaangevende mediaorganisatie met circa 35 medewerkers die een professionele, energieke en gedreven HR Manager zoekt om het bedrijf op HR-gebied in de volgende fase te brengen. Jij bent een ervaren allround HR Manager die aantoonbaar bewezen heeft te kunnen op- en uitbouwen. Als generalist ben je van alle actuele ontwikkelingen op de hoogte en brengt jouw beleid en visie stabiliteit en diversiteit in deze organisatie. Op termijn kan de HR afdeling mogelijk uitgebreid worden.

Wat biedt de organisatie jou?

Pulse Media Group is een jong en ambitieus bedrijf dat in het vijfjarig bestaan enorm is gegroeid en die groei de komende drie jaar nog een keer wil verdubbelen. Je krijgt er alle vrijheid om HR op professionele wijze op te bouwen in de organisatie. Een unieke kans om HR sterk en modern neer te zetten in een jonge, energieke en ambitieuze werkomgeving.

Jouw ervaring

  • Minimaal 7 jaar allround HR ervaring
  • Aantoonbare ervaring met het zelf op- en uitbouwen van HR in een organisatie
  • Grote mate van zelfstandigheid en vrijheid
  • Communicatief sterk
  • Mensenverbinder
  • Enthousiast, energiek en gedreven

 

Het betreft een fulltime functie. Salaris circa 70K.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04