https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/plus/senior-category-manager-semi-vers/
People Select

Senior Category Manager Semi-vers

Senior Category Manager Semi-vers
7+ jaar
Utrecht | 18 apr

Wat ga je doen?

De Senior Category Manager Semi-vers is verantwoordelijk voor het maken van frisse categorieplannen voor de belangrijke assortimentsgroepen (Houdbare) Zuivel, Kaas, Diepvries, Geelvetten en Verse Sappen. Je stelt samen met je team het assortiment vast, zorgt voor ontwikkeling en uitvoering van de categorieplannen en formuleert het bijbehorende promotie-, prijs- en presentatiebeleid. Omzet- en margeverantwoordelijkheid horen daar ook bij, net als deelname aan uitdagende projecten die gericht zijn op de duurzame en biologische missie van Plus. Jij maakt verbinding tussen consumenten, leveranciers, ondernemers en interne collega’s en houdt van de snelheid waarin deze coöperatie handelt.

Plus zoekt een zelfstandige en slagvaardige Senior Category Manager met ruime categorie- en leidinggevende ervaring. Jij hanteert de juiste balans tussen de strategische langetermijnkoers en de hands-on actualiteit van de dag. Met daadkracht en leiderschap breng jij nieuwe inzichten en plannen om jouw assortimentsgroepen te ontwikkelen. Ervaring met zuivel is ideaal zodat je deze onder druk staande groep een verse impuls weet te geven. In deze coördinerende en adviserende rol overtuig je interne en externe contacten met je heldere analyses en visie. De betrokkenheid bij veelal duurzame projecten zorgt ervoor dat je ook buiten je categorie kijkt en invloed uitoefent op verantwoorde oplossingen voor allerlei actuele maatschappelijke vraagstukken. Het team bestaat uit 2 Category Managers en 3 assistenten.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Complete en leidinggevende rol met categorieverantwoordelijkheid voor een belangrijk, zeer breed en complex assortiment bij een hard groeiende retailer. Directe invloed op het uitvoeren en ontwikkelen van duurzame oplossingen voor diverse maatschappelijke en ondernemers vraagstukken. Een ondernemende en doelgerichte club waar nuchter en open gewerkt wordt en de lijnen kort zijn. De kans om echt samen te werken met ondernemers om nieuwe impulsen te geven aan de categorie. Fulltime functie (36 uur), 32 uur bespreekbaar.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 7 jaar relevante ervaring, waarvan 5+ jaar in category management en/of inkoop in retail en/of aan fabrikantszijde
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring
  • Bij voorkeur ervaring met zuivel
  • Assertief, proactief en uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Overtuigingskracht, flexibiliteit en drive
  • Klant- en resultaatgericht, analytisch
  • Winnaarsmentaliteit

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04