https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/plus/category-manager-semi-vers/
People Select
Vacature ingevuld

Category Manager semi-vers

5+ jaar
Utrecht | 09 jul

Wat ga je doen?

De Category Manager semi-vers houdt zich bezig met de samenstelling van het semi-vers assortiment (kaas en/of zuivel), een gevarieerde en complexe categorie met zowel toonbank als zelfbediening. Jij hebt een belangrijke adviserende rol en bent een graag geziene gesprekspartner, zowel intern als voor externe leveranciers. Jij zorgt voor optimalisatie en innovatie van de categorie door scherpe analyses en evaluaties te maken. Daarop baseer je vernieuwende schappen- en categorieplannen. Het tempo bij Plus ligt hoog, waardoor je snel keuzes moet durven en kunnen maken. Daarbij is een goede balans tussen de langetermijnstrategie en hands-on handelen naar de actualiteit belangrijk. Afhankelijk van eerdere werkervaring wordt mogelijk nog een extra groep uit de categorie aan het takenpakket toegevoegd.

Semi-Vers

Plus zoekt een ervaren Category Manager met bij voorkeur een achtergrond in vers, idealiter kaas en/of zuivel. Jij begrijpt de dynamiek van de categorie en weet hoe je kunt zorgen voor maximale omzet, marges en groei. Alles wat je doet is zichtbaar in de winkel, dus het is belangrijk dat je ondernemend bent en je visie durft te verdedigen. Het basisassortiment komt via Superunie, maar daarbuiten heb je veel mogelijkheden om zelf invulling aan de categorie te geven. Je draagt bij aan een positieve prijsperceptie bij klanten en weet consumenten te verrassen met nieuwe presentaties en promoties. Je bent niet snel tevreden en staat open voor kritiek, zodat je die kunt gebruiken om nog beter te worden. Je neemt deel aan overkoepelende Plus-projecten.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Categorieverantwoordelijkheid voor een belangrijk en complex assortiment bij een hard groeiende retailer. Een ondernemende en doelgerichte club waar nuchter en open gewerkte wordt en de lijnen kort zijn. Een mooi inkoopbudget. De kans om echt samen te werken met ondernemers om nieuwe impulsen te geven aan de categorie. Fulltime functie (36 uur).

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar ervaring in sales, category management en/of inkoop in de FMCG
  • Bij voorkeur ervaring met kaas en/of zuivel
  • Assertief, proactief en uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Overtuigingskracht, flexibiliteit en drive
  • Klant- en resultaatgericht, analytisch
  • Winnaarsmentaliteit

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04