Paulig

Paulig

Paulig is een internationaal familiebedrijf met 2.000 werknemers in 15 landen. Alles draait om ‘A life full of flavour’: sinds 1876 produceert Paulig kwalitatieve producten op het gebied van koffie en kruiden in zowel retail als out of home. Onderdeel van het Paulig portfolio zijn de sterk groeiende merken Santa Maria, Poco Loco en Risenta.

Het merk Santa Maria is marktleider op het gebied van kruiden en wereldkeukens in tal van regio’s in Europa. Bij Santa Maria draait alles om smaak en geurige kruidenmixen. Met de missie: ‘No more boring meals’ inspireren ze de consument en foodservice chef om op een makkelijke manier gerechten en combinaties uit alle hoeken van de wereld te ontdekken. Risenta werd in 1940 opgericht in Zweden. Sindsdien brengt het sindsdien heerlijke plantaardige producten op de markt voor een evenwichtige voeding. Risenta is niet verkrijgbaar in de Benelux.

Cultuur

Paulig Benelux is gevestigd op een inspirerende locatie in Nieuwegein. Daar zit een compacte sales- en marketingorganisatie van op dit moment 13 werknemers, die zowel de retail als de out of home markt bedient. In de Benelux is tot op heden met name het Santa Maria merk bekend, waarmee de laatste jaren mooie resultaten en een sterke groei zijn gerealiseerd. Door de groei van de organisatie wordt het team dit jaar uitgebreid met een aantal nieuwe functies. Paulig Foods Benelux wordt aangestuurd door Arthur Ham, Country Manager Benelux. Binnen het Benelux-team is de teamspirit hoog, de sfeer informeel en speelt passie voor food een centrale rol.

Lees het Werken bij-interview met Arthur Ham

2024 Copyright - People Select - Privacy statement