https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/paulig-santa-maria/key-account-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Key Account Manager

6+ jaar
Nieuwegein | 02 feb

Wat ga je doen?

Als Key Account Manager bouw je verder aan een sterke visie, professioneel category management en intensief partnerschap met de retailer. Jij onderneemt, pioniert en zet groei door vanuit een heldere categorievisie waarmee Santa Maria voor Tex Mex al een rol heeft veroverd als category captain bij diverse retailers. Jij zet de bedrijfsstrategie slim en creatief in om hetzelfde succes te behalen voor het BBQ- en kruidenassortiment.

Foodie

Santa Maria zoekt een gepassioneerde foodie met ruime ervaring in Key Account Management op hoofdkantoorniveau. Jij combineert het maken van analytische verkoopstrategie├źn op hoofdkantoorniveau met pragmatische plannen voor de winkelvloer. De Key Account Manager komt proactief met frisse en vernieuwende idee├źn om de categorie verder uit te bouwen en kijkt daarbij buiten gebaande paden. Het team zoekt een energieke zelfstarter die een uitstekende verbindende factor is voor de klant. Iemand die bevlogen en enthousiast is over de producten en een sterk klantgerichte aanpak heeft.

Wat biedt de organisatie jou?

Een dynamische rol in een no-nonsense omgeving en een compact team dat het liefst de hele dag over koken en eten praat. In-company trainingen en externe opleidingsmogelijkheden. Een internationale werkomgeving met reismogelijkheden binnen Europa. Een competitief salarispakket met mooie secundaire voorwaarden.

Jouw ervaring

  • 6 jaar ervaring als (Key) Account Manager, met ruime hoofdkantoorervaring
  • Ervaring en feeling met category management
  • Passie en uitgebreide kennis van food
  • Communicatief sterke netwerker
  • Ondernemend en klantgericht met visie op e-commerce
  • Vloeiend Nederlands en Engels

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04