https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/paulig-santa-maria/key-account-manager-superunie/
People Select
Vacature ingevuld

Key Account Manager Superunie

4+ jaar
Nieuwegein | 23 mei

Uitdaging

Uitbouwen van key accounts met frisse categorie ideeën.

Over Santa Maria BV

Bij Santa Maria draait alles om smaak en geurige kruidenmixen. Met de missie: ‘No more boring meals’ probeert het bedrijf het makkelijk te maken om spannende gerechten en combinaties uit alle hoeken van de wereld te ontdekken. Santa Maria is onderdeel van de Paulig Group (www.pauliggroup.com), een internationaal familiebedrijf dat sinds 1876 hoge kwaliteit producten produceert op het gebied van koffie en kruiden in zowel retail als business to business. Bij Paulig werken wereldwijd 2.000 werknemers in 15 landen. Santa Maria is marktleider op het gebied van kruiden in tal van regio’s in Europa. In de Benelux is Santa Maria met name bekend van hun Santa Maria Tex-Mex portfolio. Nieuw is de lijn van trendy BBQ producten. Santa Maria Benelux is gevestigd in Nieuwegein en is een zeer compacte sales en marketing organisatie die met veel teamspirit zowel de retail als de foodservice markt bediend. Ben jij de Key Account Manager die de handen uit de mouwen wil steken en in dit plaatje past?

De functie

Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor de relatie met het Superunie hoofdkantoor en een groot aantal van haar leden. Het gaat om een van de grootste klanten van Santa Maria. Jij bent een uitstekend onderhandelaar en weet de band met Superunie verder te verstevigen en uit te bouwen door de category management aanpak centraal te stellen. Als jij succes hebt met je accounts, is er een grote kans dat dit verder in de markt ook doorzet. Met de juiste inzet en energie kun je creatief en kansrijk bouwen aan groei. Jij komt proactief met frisse en vernieuwende ideeën om de categorie verder uit te bouwen en kijkt daarbij buiten gebaande paden. Je voelt je thuis in een compact team waar je volop betrokken bent bij alle ontwikkelingen in het bedrijf.

De kandidaat

Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als (Key) Account Manager gericht op retail, bij voorkeur met Superunieleden. Je hebt een echte ondernemersgeest. Minimaal HBO-niveau. Je Nederlands en Engels zijn uitstekend.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Andere vacatures bij Paulig (Santa Maria)

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04