https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/paulig-santa-maria/brand-activation-manager-santa-maria/
People Select
Vacature ingevuld

Brand Activation Manager

3+ jaar
Nieuwegein | 23 mei

Wat ga je doen?

Als Brand Activation Manager ben je verantwoordelijk voor de ultieme merkbeleving van Santa Maria. Jij voert de globale merkstrategie uit en optimaliseert deze voor de lokale markt. Daarbij zorg je voor een slimme positionering en activatie van de verschillende producten en ontwikkel je jaarlijkse marketingplannen. Inspiratie staat daarbij op nummer één. Met creatieve plannen en concepten om het merk verder in de markt te activeren zorg je dat consumenten één keer vaker Tex-Mex gaan eten. Jij volgt de consumententrends op de voet en vertaalt die door in een lokale visie voor het merk en portfolio. In je communicatie gebruik je emotie om de consument echt te bereiken en te activeren.

Santa Maria zoekt een marketeer met enkele jaren brand management-ervaring, die vanuit inspiratie de merkbeleving van deze toonaangevende speler verder wil vergroten. Als foodie in hart en nieren volg je de trends in food op de voet en weet je hoe je de producten het best positioneert in de lokale markt. Jij werkt graag samen met je marketing- en salescollega’s en externe partijen. Je bent zelfstandig, neemt verantwoordelijkheid en voelt je thuis in een nuchter, compact en mensgericht team.


Wat biedt de organisatie jou?

Een marketingrol die echt draait om merkbeleving en activatie bij een invloedrijke speler in de categorie. Een toonaangevend en on trend productportfolio. Een plek in een nuchtere, no-nonsense omgeving en een compact team dat het liefst de hele dag over koken en eten praat. Een moderne werkomgeving mét keuken en uitzicht op water. Diverse ontwikkelmogelijkheden.

Jouw ervaring

  • Minimaal 3 jaar brand management ervaring in een FMCG-omgeving
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Creatief, teamspeler, gedreven, resultaatgericht,
  • Analytische skills
  • Een echte foodie
  • Goede beheersing Nederlands en Engels

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Andere vacatures bij Paulig (Santa Maria)

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04