https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/paulig-santa-maria-en-goldgreen/
People Select

Paulig (Santa Maria en Gold&Green)

A life full of flavour

Paulig is een internationaal familiebedrijf met 2.000 werknemers in 15 landen. Alles draait om ‘A life full of flavour’: sinds 1876 produceert Paulig kwalitatieve producten op het gebied van koffie en kruiden in zowel retail als out of home. Onderdeel van het Paulig portfolio zijn de sterk groeiende merken Santa Maria, Gold&Green en Risenta.


Santa Maria
Het merk Santa Maria is marktleider op het gebied van kruiden en wereldkeukens in tal van regio’s in Europa. Bij Santa Maria draait alles om smaak en geurige kruidenmixen. Met de missie: ‘No more boring meals’ inspireren ze de consument en foodservice chef om op een makkelijke manier gerechten en combinaties uit alle hoeken van de wereld te ontdekken.

 

Pulled Oats
Gold&Green Pulled Oats is een nieuwe plantaardige eiwitbron afkomstig uit Finland, waar de lancering een enorme hype veroorzaakte en sindsdien ongekend populair is. Het product is vegan en gemaakt van zes ingrediënten: haver, tuinbonen, erwten, water, olie en zout. Pulled Oats heeft een unieke bite en een neutrale smaak, die het mogelijk maakt het ingrediënt naar eigen inzicht te kruiden. Risenta werd in 1940 opgericht in Zweden en brengt sindsdien heerlijke plantaardige producten op de markt voor een evenwichtige voeding. Risenta is niet verkrijgbaar in de Benelux.

Paulig
Paulig Benelux is gevestigd op een inspirerende locatie in Nieuwegein en is een compacte sales- en marketingorganisatie van op dit moment 13 werknemers, die zowel de retail als de out of home markt bedient. In de Benelux is tot op heden met name het Santa Maria merk bekend, waarmee de laatste jaren mooie resultaten en een sterke groei zijn gerealiseerd. Begin 2019 is het merk Gold&Green in het out of home kanaal in Nederland geïntroduceerd, met de ambitie om dit te laten uitgroeien tot een toonaangevend concept in plantaardige voeding. Door de groei van de organisatie wordt het team dit jaar uitgebreid met een aantal nieuwe functies. Paulig Foods Benelux wordt aangestuurd door Arthur Ham, Country Manager Benelux. Binnen het Benelux-team is de teamspirit hoog, de sfeer informeel en speelt passie voor food een centrale rol.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04