https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/partner-in-pet-food/key-account-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Key Account Manager

5+ jaar
Nijmegen | 01 dec

Wat ga je doen?

Als Key Account Manager ben je verantwoordelijk voor salesgroei bij Superunie en op termijn doorgroeimogelijkheden naar andere de leden en andere accounts. Jij bent eager en gedreven om snel zelfstandig met deze klanten aan de slag te gaan en kijkt verder dan saleskansen alleen. Proactief meedenken over innovatiemogelijkheden en marketingkansen voor de private label producten die op de schappen liggen hoort er ook bij. Als trendsettende partij in diervoeding kom je makkelijk aan tafel bij retailers om kansen te bespreken. Jij ontwikkelt je tot een gewaardeerde sparringpartner die op basis van insights en data adviseert.

Partner in Pet Food zoekt een ondernemende en leergierige Key Account Manager die zich snel wil ontwikkelen in het salesvak en mogelijk breder. Iemand die zich durft te profileren in de organisatie én bij de klant, en een stevige persoonlijkheid en proactieve houding heeft. Jij voelt je thuis in een team waar hecht samengewerkt wordt, ook internationaal, en waar open en direct gecommuniceerd wordt. Je hebt uiteraard veel contact met je salescollega’s, maar ook met Business Development, Trade Marketing en Product Management. In deze rol ben je breed betrokken bij de ontwikkelingen in het bedrijf. Jij vindt het interessant om actief aan de groei bij te dragen.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een brede salesrol waarin je direct veel verantwoordelijkheid krijgt in een informele, nuchtere, internationale organisatie met een uitstekende marktpositie. Kansen om je snel en divers te ontwikkelen binnen het bedrijf in de richting van sales of breder in bijvoorbeeld marketing, trade marketing of supply chain. Je rapporteert aan een doorgewinterde salesexpert die houdt van duidelijkheid en transparantie en die open en eerlijk communiceert. Dit betreft een fulltime functie.

 

Jouw ervaring

  • Relevante commerciële werkervaring en/of stage, bij voorkeur in FMCG of retail
  • Gedreven, proactief, leergierig, resultaatgericht, analytisch
  • Communicatief sterke en flexibele teamspeler
  • Affiniteit met dieren
  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding in commerciële studierichting
  • Goede beheersing Nederland en Engels

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04