https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/paragon-pet-products/
People Select

Paragon Pet Products

Premium hondensnacks

Een hond koopt geen snacks, dat doet zijn baasje. Bij Paragon Pet Products maken ze daarom premium hondensnacks die gezond, natuurlijk en vooral ook ‘fun’ zijn. Van kauwsnacks in de vorm van egels en krokodillen tot tandenborstels en botten. “As natural as wagging your tail” is een van hun slogans met een vette knipoog. Het in Veendam gevestigde bedrijf maakt plantaardige hondentreats onder de merknaam Whimzees. Baasjes in Amerika weten de producten al te vinden, maar ook de rest van de wereld houdt van de grappige en gezonde producten die het hondengebit gezond en schoon houden dankzij de speciaal ontwikkelde vormen.

 

Innovatieve producten

Het unieke aan deze producent van kauwsnacks is dat al hun producten volledig gemaakt worden van plantaardige en natuurlijke ingrediënten. Het hoofdbestanddeel is aardappel- of tarwezetmeel. Met hun innovatieve producten heeft Paragon sinds 2003 snel een gat in de markt weten te vinden waar ook nog eens veel groeipotentieel in zit. Iedere hondenbezitter wil immers het beste voor zijn viervoeter.


Hightech

Bij Paragon gaan ze bovendien altijd voor de allerbeste kwaliteit. Ze investeren niet alleen in hun producten, maar beschikken ook over een indrukwekkende, ultramoderne hightech productiefaciliteit, waar je vanaf een corridor in het gebouw zicht op hebt. Duurzaamheid en voedselveiligheid zijn eveneens zeer belangrijk voor het bedrijf. Ze zijn er zelfs gecertificeerd om voeding voor mensen te produceren met de hoogst haalbare score.


Gezond

Bij Paragon werken ongeveer veertig mensen, waarvan zeven op de marketing- en salesafdeling. Het is een nuchter bedrijf waar hard gewerkt wordt om de wereld te veroveren met een duurzaam en gezond product. De medewerkers zijn gedreven en business minded.

 

 

 

 

 

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04