https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/padifood/
People Select

Padifood

Over Padifood

Traditioneel bereide Oosterse maaltijden waar je aan proeft dat het mensenwerk is. Bij Padifood marineren en bereiden ze het verse vlees zelf, stomen ze de rijst, koken ze de mie en komen specerijen en ingrediënten uit Azie. Al deze ingrediënten worden vervolgens samen met overige verse ingrediënten ambachtelijk in de wok gegaard en bereid. Zodat de maaltijden net zo smaken als in de beste restaurants. Een werkwijze die al meer dan dertig jaar een succesrecept is voor deze producent van koelverse ready to heat maaltijden voor supermarkten, grootkeukens en industrie.

De naam Padifood komt van ‘padi’, wat rijst betekent in het Maleis. Voor de Oosterse keuken is het een van belangrijkste ingrediënten. Het bedrijf is gestart door Theo Thé en zijn vrouw. Vijftig jaar geleden besloten zij alles achter zich te laten en per boot naar Nederland te reizen. Hier begonnen ze een authentiek Chinees-Indisch restaurant, de Padihoeve. Het familiebedrijf groeide uit en het idee om ook vers-maaltijden van restaurantkwaliteit bij consumenten thuis te kunnen serveren, werd een hit. Het restaurant werd gestopt en de volledige focus kwam op de bereiding van koelverse Oosterse maaltijden voor thuisconsumptie te liggen. De organisatie groeit hard en ook internationaal groeit het succesvol.

De kernwaarden van Padifood zijn: topkwaliteit ingrediënten, traditionele recepturen en authentieke bereidingswijzen. Padifood is in Nederland marktleider in het segment Oosterse koelverse maaltijden binnen Retail. Het assortiment bestaat uit complete éénpersoonsmaaltijden, familiemaaltijden, bijgerechten en binnen soepen de bestseller Chinese tomatensoep. Stuk voor stuk zijn het gerechten die in een paar minuten door de consument te bereiden zijn. Behalve onder de eigen merknaam ontwikkelt het bedrijf ook maaltijden onder private label. Daarnaast bieden ze grootverpakkingen voor foodservice en industrie.

Padifood is gevestigd in Oss en heeft daar twee fabrieken, waarvan er een is uitgerust met een proefkeuken waar de koks volop nieuwe producten ontwikkelen en testen.

Er werken in totaal ongeveer 270 medewerkers, de werknemers van Padifood zijn ondernemend en ambitieus en krijgen volop mogelijkheden persoonlijk en professioneel door te groeien en zich te ontwikkelen.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04