https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/orangina-schweppes-belgium/
People Select

Orangina Schweppes Belgium

Iconische frisdranken met een lekker fruitaccent

Een unieke drinkervaring met een volwassen tintje, dat is het doel waarmee ze bij Orangina Schweppes dagelijks iconische frisdranken met een lekker fruitaccent procuderen. Ze doen er alles aan om de consument op zijn wenken te bedienen. Met hun portfolio wil het bedrijf een revolutie teweegbrengen op de drankenmarkt. Naast de flessen van Orangina en Schweppes rollen ook bekende merken als Dr Pepper, Canada Dry, Oasis en Gini er van de band. Het assortiment wordt voortdurend onderworpen aan innovatie op basis van de laatste trends en wensen van consumenten.

Suntory

Orangina Schweppes is onderdeel van Suntory, de nummer 3 in frisdranken en alcoholische dranken wereldwijd. Deze organisatie is in 2013 naar de beurs gegaan en heeft toen een transformatie ondergaan. Het doel: uitgroeien tot hét toonaangevende wereldwijde frisdrankenbedrijf dat alom erkend wordt om premium en unieke merken. De organisatie is in meerdere groepen verdeeld, die elk een deel van de wereld bedienen, waaronder de Europese groep Suntory Beverage & Foods Europe.

Europa

Orangina Schweppes Belgium valt onder de Europese tak en wil de komende jaren uitgroeien tot leider in twee tot vier categorieën in alle lokale markten waar ze actief zijn. Dat gebeurt vanuit vier business units die relatief onafhankelijk van elkaar werken en zich daarom kunnen concentreren op hun eigen producten en markten: Frankrijk en Benelux, Iberia, Groot-Brittannië en Ierland en de internationale business (waaronder Afrika).

Sales

Het voltallige Benelux team bestaat uit circa honderd medewerkers, waarvan de helft zich bezighoudt met sales. Het bedrijf investeert in de ambities en ontwikkeling van zijn mensen en geeft hen ruime verantwoordelijkheden. De medewerkers zijn flexibel, werken hard en vieren successen. Integriteit en resultaat staan hoog in het vaandel. Ook wordt nauw samengewerkt in teams.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04