https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/no-fairytales/
People Select

No Fairytales

No Fairytales is een scale-up waar alles draait om inspiratie en gezonder eten. Het bedrijf ontwikkelt heerlijke producten die het makkelijker maken om beter en lekkerder te eten, zonder een ingrijpende verandering in het eetgedrag. Groenten spelen een hoofdrol in de wraps-to-go en tortilla’s van dit bedrijf dat is opgericht door Bernadette Kooijman. Door veel gegeten producten te verrijken met een flinke hoeveel groenten maken mensen moeiteloos een stapje naar een gezonder leven.

De producten liggen bij bijna alle retailers en groothandels in de Nederlandse thuismarkt en is ook te vinden in foodservice. Doorgroeikansen zijn er nog volop. Daarnaast is No Fairytales ook internationaal actief. Consumenten in Denemarken, België en Zweden en Oostenrijk kunnen het innovatieve assortiment al kopen. Momenteel zijn de ogen verder gericht op het veroveren van andere Europese landen en het uitbouwen van het portfolio. Ook in foodservice, online en e-commerce liggen kansen.

In de tweede helft van 2021 staat de lancering van een aantal nieuwe producten op stapel, waarbij ook nieuwe categorieën ontgonnen worden. Door de mooie groei én de op stapel staande nieuwe plannen en campagnes is verdere uitbreiding van het marketingteam nodig.

Het kantoor van No Fairytales zit in Amsterdam-Noord. Vandaaruit werkt het team – er is nu een team van circa 13 personen - aan het inspireren van consumenten in Retail en OOH. De sfeer is er ondernemend, open en informeel. De medewerkers, veelal met een achtergrond in FMCG, zijn gedreven om verdere groei te realiseren en steken graag hun handen uit de mouwen om bij te springen waar nodig om de doelen te bereiken.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04