https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/munro-tailoring/hr-manager/
People Select
Vacature ingevuld
HR Manager
7+ jaar
Amsterdam | 08 jul

Wat ga je doen?

Als HR Manager zorg je voor professionalisering van HR bij deze snelgroeiende scale-up in custom-made menswear. Jij brengt een moderne en innovatieve blik en introduceert de bijbehorende tools. HR wordt breed gedragen in de organisatie en de fundering voor het uitbouwen is gelegd. De HR Manager coacht de managers en is MT-lid. Jij gaat proactief aan de slag met onderwerpen als people development, employer branding en onboarding. Er is een goede administratieve ondersteuning.

Munro Tailoring zoekt een energieke en gepassioneerde HR Manager met ruime ervaring in een snelle, dynamische omgeving. Jij voelt je thuis in een jong, internationaal georiënteerd bedrijf waar de voertaal Engels is en de ontwikkelingen razendsnel gaan. De organisatie met circa 80 medewerkers is enorm divers, van creatieve geesten tot IT-specialisten.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een brede en zelfstandige rol als HR Manager waarin je het management actief coacht en jij innovatieve HR verder bij deze dynamische, internationale scale-up borgt. Een jong en ondernemend team met veel passie en enthousiasme voor de business en people development. Professionele administratieve back up. Een fulltime functie, 4 dagen bespreekbaar.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 7 jaar ervaring in een allround HR-rol in een dynamische, internationale omgeving
  • Strategisch denkvermogen, hands-on mentaliteit
  • Ervaring met moderne, innovatieve HR-tools
  • Ondernemend, communicatief, resultaatgericht
  • Goede coachingsvaardigheden
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels (voertaal)
© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04