https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/mayonna/
People Select

Mayonna

'Premium fish concepts'

Duurzame en hoge kwaliteit visproducten produceren en leveren voor het visschap in de supermarkt. Dat is al jaren de specialiteit van Mayonna. Ze verzorgen ‘premium fish concepts’ voor retailers in binnen- en buitenland, waarbij ze vakkundig het complete visschap kunnen verzorgen. Behalve lekkere vis en visproducten, bieden ze hun klanten ook kennis, ondersteunings- en (product)ontwikkelingsdiensten. Een uitgebreid adviseursteam zorgt – in nauwe samenwerking met de klant - voor optimale ruimtebenutting in supermarkten. Mayonna werkt uitsluitend met duurzame producten en is category captain bij Jumbo.

Kennemervis Groep

Mayonna is opgericht in 2001 en maakt onderdeel uit van de Kennemervis Groep. Deze groep bestaat al sinds 1929 en omvat inmiddels vier bedrijven: Mayonna en FishPartners in vissersdorp Spakenburg, Fishmasters op Urk en Werner Larsson in Denemarken. De omzet van Mayonna is 70 miljoen per jaar. Het bedrijf richt zich specifiek op de retailmarkt en wil daarmee internationaal verder gaan groeien de komende jaren, met name op de Duitse markt. heeft eind 2009 het merk Fishes overgenomen om naast de eigen private label producten ook een sterk eigen merk in handen te hebben.

Innovatie door samenwerking

Samenwerking met de klant staat altijd centraal bij Mayonna. Want alleen zo kan het beste assortiment voor de retailer bepaald worden. Dankzij de innovatieve producten en concepten verleidt ze consumenten tot het (herhaal)kopen van hun vis. Ze leveren zowel verse, diepgevroren, gerookte als gebakken vis. Dankzij een nieuw high tech machinepark en een omvangrijk leveranciersnetwerk kan het bedrijf snel grote aantallen produceren en uitleveren. Het gebruik van de nieuwste technieken en een goed logistiek netwerk helpt daarbij.

Vakspecialist

Mayonna is een jong, nuchter en open bedrijf met meer dan zestig medewerkers die stuk voor stuk van hun vak houden en een hands-on mentaliteit hebben. De communicatielijnen zijn er kort en er wordt hard gewerkt in een goede teamverband en sfeer. Vanwege groei zoeken ze nu een energieke en ervaren Product Manager.

 

 

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04