https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/makro/senior-category-manager-home/
People Select
Vacature ingevuld

Senior Category Manager Home

8+ jaar
Amsterdam | 07 jan

Wat ga je doen?

Als Senior Category Manager ben je verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de categorie Home, een belangrijke traffic generator van Makro. Jij ontwikkelt de juiste commerciële strategieën om productgroepen als Laundry Care & Cleaning, Personal Care en Tissue & Hygiëne naar een hoger plan te tillen. Op basis van klantinzicht en marktontwikkelingen vergroot je de omzet en winstgevendheid van de categorie. Jij bent tevens eindverantwoordelijk voor de gehele winkelervaring van de klant. De Senior Category Manager Home coacht en inspireert een jong en enthousiast vijfkoppig team.

Makro zoekt een Senior Category Manager met visie en een proven track record in category management binnen retail. Ruime ervaring met A-merken onderhandelingen zijn onmisbaar om succesvol te zijn. Op leidinggevend vlak heb jij je bewezen als een enthousiasmerende verbinder en leider. Jij bent verder een doorzetter met een winnaarsmentaliteit die zowel intern als extern draagvlak voor plannen weet te creëren. Het bouwen aan constructieve partnerships en het vakkundig voeren van jaargesprekken en onderhandelingen is een belangrijk onderdeel van deze strategische functie.

Wat biedt de organisatie jou?

Een commerciële en strategische rol in categorie management waarbij jouw visie een belangrijke categorie toekomstgericht door ontwikkelt. De ondersteuning van een steady multinational die succesvol aan de weg timmert en volop middelen ter beschikking heeft om verder te investeren. Veel vrijheid en kansen om plannen te ontwikkelen. Een gedreven en jong team om samen mee tot grote hoogte te stijgen.

Jouw ervaring

  • Minimaal 8 jaar ervaring in categorie management
  • Strategisch, analytisch en conceptueel
  • Aantoonbare ervaring in retail en met A-merken
  • Leidinggevende ervaring
  • Ondernemend en commercieel ingesteld
  • Communicatief sterk, teamplayer, netwerker

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04