https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/lely/hr-support-officer/
People Select

HR Support Officer

Vacature ingevuld
HR Support Officer
3- 5 jaar
Maassluis | 06 feb

Wat ga je doen?

De HR Support Officer heeft een brede operationele rol in een compact HR-team. Je gaat aan de slag met de administratieve afhandeling van in- en doorstroom, maar voert ook onder andere exit- en verzuimgesprekken. Je bent bezig met het adviseren en bewaken van bijvoorbeeld (arbeidsvoorwaarde)regelingen en het beantwoorden van eerstelijnsvragen van leidinggevenden en personeelsleden. Verder ben je betrokken bij uiteenlopende HR projecten en het verder professionaliseren van HR in de organisatie.

Operationeel

Lely zoekt een gedreven en professionele HR Support Officer die ervan houdt de operatie strak en vanuit eigenaarschap te organiseren. De HR-organisatie is recentelijk omgevormd tot een een moderne en business gerichte afdeling die meedenkt over de langetermijndoelstellingen van het bedrijf. Jij hebt bij voorkeur ervaring met HR in een dynamische productieomgeving en voelt de drang om zichtbaar en enthousiast bij te dragen aan de professionalisering.

Wat biedt de organisatie jou?

Een brede HR-rol in een gedreven team dat focust op modernisering en het versterken van de kwaliteit en effectiviteit van de dienstverlening. Dankzij jouw input en ervaring druk je een vernieuwende stempel op de afdeling. Lely biedt je verder een werkplek bij een snelgroeiend en super innovatief bedrijf, waar je jezelf volop kunt mee-ontwikkelen met de organisatie. Met flexibele werktijden en de ruimte om je werk naar eigen inzicht te organiseren.

Jouw ervaring

  • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een productieomgeving
  • HBO werk- en denkniveau
  • Payroll ervaring (Afas) is een plus
  • Zelfstandig, flexibel en stressbestendig
  • Secuur, proactief en klantgericht
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04