https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/lely/hr-business-partner/
People Select

HR Business Partner

Vacature ingevuld
HR Business Partner
5-7 jaar
Maassluis | 09 mrt

Wat ga je doen?

De HR Business Partner speelt  een sleutelrol bij de huidige professionaliseringsslag van Lely. Jij kijkt met een bedrijfskundige blik naar HR en de ontwikkelingen in de business en gaat met die inzichten bouwen aan een  innovatieve HR-afdeling. Vanuit gesprekken met de business en door jou geanalyseerde data inventariseer je wat er nodig is en zorg je ervoor dat dit gerealiseerd wordt. Ervaring met verandermanagement en gevoel voor de dynamiek in een familiebedrijf is een pre  om succesvol te zijn.

Lely zoekt een ondernemende en pragmatische HR Business Partner, die sterk bijdraagt aan de cultuuromslag in de organisatie. Een stevige persoonlijkheid die doelgericht met stakeholders op alle niveaus acteert en gaat zorgen voor de gewenste kwaliteitsslag. Het betreft een allround HR rol.. Je bent een communicatief sterke verbinder die van aanpakken weet en meegroeit met de organisatie.

Wat biedt de organisatie jou?

Een veelzijdige bouwrol als HR Business Partner op het hoofdkantoor van een internationale en sterk groeiende, innovatieve organisatie. Lely biedt uitstekende persoonlijke ontwikkelkansen en flexibele werktijden met genoeg ruimte om je werk naar eigen inzicht te organiseren. Jaarsalaris max. 75K.

Jouw ervaring

  • 5+ jaar relevante HR werkervaring, bij voorkeur binnen een professionele productieomgeving
  • Academische bedrijfskundige achtergrond/opleiding is een plus
  • Ervaring met verandermanagement
  • Uitstekend in stakeholdermanagement
  • Ondernemens en communicatief sterk
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels
© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04