https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/lely/hr-business-partner-1/
People Select

HR Business Partner

Vacature ingevuld
HR Business Partner
3+ jaar
Maassluis | 10 dec

Wat ga je doen?

Lely groeit en daardoor ook de HR-afdeling. Als HR Business Partner ben je de vaste sparringpartner voor een toegewezen business segment van Lely. Je adviseert het management en vertaalt de HR-strategie naar het ontwikkelen, implementeren, uitvoeren en bewaken van een toekomstbestendige organisatie. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar met een ambitieus team van diverse HR-collega’s: HR Support, Payroll, Talent Acquisition, Academy en collega HR Business Partners. Samen met de Head of HR en je collega HR Business partners werk je mee aan het verder vormgeven van de HR-strategie van Lely en zeer diverse HR-projecten zoals strategic workforce planning, talent management, leadership en organizational design. Daarnaast bouw en werk je mee aan de verdere professionalisering van de HR-afdeling, waarbij jij ook persoonlijk verder groeit in jouw rol als HR Business Partner.

Lely zoekt een ondernemende en pragmatische HR Business Partner, een professional die toe is aan zijn of haar 2e of 3e carrièrestap. Een stevige persoonlijkheid die doelgericht met stakeholders op alle niveaus acteert en gaat zorgen voor de gewenste kwaliteitsslag. Het betreft een allround HR rol, waarbij je naast jouw adviestaken ook een belangrijke bijdrage levert aan HR projecten. Je bent een communicatief sterke verbinder die van aanpakken weet en meegroeit met de organisatie. Daarnaast ben je proactief, analytisch sterk, kritisch en werk je zelfstandig.

Wat biedt de organisatie jou?

Een veelzijdige rol als HR Business Partner op het hoofdkantoor van een internationale en sterk groeiende, innovatieve organisatie. Lely biedt uitstekende persoonlijke ontwikkelkansen en flexibele werktijden met genoeg ruimte om je werk naar eigen inzicht te organiseren.

Jouw ervaring

  • 3+ jaar relevante HR werkervaring, bij voorkeur binnen een professionele productieomgeving
  • Academische bedrijfskundige achtergrond/opleiding is een plus
© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04