https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/lely/corporate-recruiter/
People Select

Corporate Recruiter

Vacature ingevuld
Corporate Recruiter
4+ jaar
Maassluis | 12 feb

Wat ga je doen?

Als Recruiter ga je recruitment op een professionele manier op- en uitbouwen in de organisatie en ben je verantwoordelijk voor het (her)inrichten van het gehele recruitmentproces. Lely zet momenteel vol in op een moderne, brede aanpak van talent acquisitie. Jij bent – samen met de interim employer branding specialist - verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een nieuw, toekomstgerichte recruitmentstrategie.

Talent acquisition

Lely zoekt een stevige recruiter met up-to-date kennis van moderne talent acquisition technieken in een technische en IT-omgeving. Jij hebt nauw contact met de hiring managers en HR Business Partners en focust in eerste instantie vooral op de 600 fte in Nederland. Later kan je rol een internationale scope krijgen. Je rapporteert aan de HR Manager. Belangrijk is dat je zowel strategisch als tactisch inzicht hebt en je bent op recruitment vlak een gewaardeerde sparringpartner voor het (lijn)management.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een echte bouwrol in recruitment op het hoofdkantoor van een internationale en sterk groeiende organisatie. Een plek in een team dat focust op modernisering en het versterken van de kwaliteit en effectiviteit van de dienstverlening. Dankzij jouw input en ervaring druk je daarop een vernieuwende stempel. Lely biedt je verder een werkplek bij een snelgroeiend en  innovatief bedrijf, waar je jezelf volop kunt ontwikkelen. Met flexibele werktijden en de ruimte om je werk naar eigen inzicht te organiseren.

 

 Jouw ervaring

  • minimaal 4 jaar relevante recruitmentervaring, bij voorkeur binnen een productieomgeving
  • excellente kennis van- en ervaring met recruitmentprocessen
  • uitstekend in stakeholdermanagement
  • communicatief sterk
  • resultaat-, oplossings- en klantgericht
  • uitstekende beheersing Nederlands en Engels

 

 

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04