https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/lely/
People Select

Alles draait om de koe en de boer bij Lely. Met hypermoderne melkrobots, voermachines, reinigingsapparaten en zelfs slimme voetenbaden maken ze het leven van de agrariër én de dieren een stuk aangenamer. Het internationale familiebedrijf is niet voor niets markleider in het maken van geautomatiseerde melkveesystemen wereldwijd. Ze zijn bovendien pioniers in het toepassen van windmolens op boerderijen en geven hun klanten advies op maat. Redenen genoeg om bekend te staan als innovatieve en duurzame koploper die de nieuwste ontwikkelingen in robotica en dataverwerking toepast.

Hightech

De geschiedenis van dit moderne hightech bedrijf start in Maassluis, waar de broers Cornelis en Arij van der Lely in 1948 een uitvinding doen die de traditionele manier van werken op de boerderij verandert: de harkkeerder. Dat smaakt naar meer en dus blijft het bedrijf voortdurend landbouwuitvindingen doen die het leven makkelijker en winstgevender maken. In de landbouw gaan de ontwikkelingen snel en Lely speelt daar tot de dag van vandaag altijd als een van de eersten op in. Geïnspireerd door de wensen van hun klanten en hun eigen visie komen ze nog steeds met innovatieve oplossingen en services.

Toonaangevend

Inmiddels vertrouwen klanten in meer dan zestig landen op de toonaangevende vindingen van Lely, dat nu in handen is van de tweede generatie van de familie. Vanuit het hoofdkantoor in Maassluis is contact met ruim dertig vestigingen in veertien landen. Kernwaarden die hier gelden zijn: innovatie, passie, vooruitgang, respect en eerlijkheid. Het moderne hoofdkantoor en de fabriek zijn trouwens onderdeel van Lely Campus, een centrum voor duurzame inspiratie en creativiteit.

Gedreven

Lely heeft in totaal ruim 1.200 gedreven en gepassioneerde medewerkers, veelal met een hogere technische achtergrond. Circa 500 daarvan werken in Nederland. Het bedrijf is onlangs intern vernieuwd. Alle aandacht gaat de komende jaren uit naar hun grootste expertise: de automatisering van stallen. Ondernemen en slim werken staan er centraal en daarom zoekt Lely naar resultaatgerichte en ondernemende collega’s die de lat voor zichzelf graag hoog leggen. Er is geen 9 tot 5 mentaliteit en medewerkers krijgen volop ruimte om ideeën uit te werken en zo het beste uit zichzelf te halen. De Lely Academy bewaakt het DNA voor de toekomst en biedt scholings- en ontwikkelprogramma’s.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04