https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/la-lorraine-bakery-group/tradecustomer-marketeer/
People Select

Trade/Customer Marketeer

Trade/Customer Marketeer
4+ jaar
Nederland | 18 apr

Wat ga je doen?

De Trade/Customer Marketeer is verantwoordelijk voor alle marketing en communicatie in de retail en foodservice-kanalen in Nederland. Jij ontwikkelt een lokale marketingstrategie voor de producten en merken die gaat zorgen voor verdere groei. Daarbij vertaal je global categoriestrategieën naar concepten en salesplannen die aansluiten bij de actuele wensen in de markt. Jouw doelgroep varieert van consument, tot chefkok en groothandel. Jij volgt de trends en ontwikkelingen op de voet en weet als echte foodie precies waar de klanten in alle kanalen behoefte aan hebben. In nauwe samenwerking met de Culinary Advisor bedenk je concepten op maat. Jij creëert brand awareness bij de klanten en houdt data en insights bij om onderbouwde keuzes te maken.

La Lorraine Bakery Group zoekt een ondernemende en zelfstandige Trade/Customer Marketeer met brede marketingervaring en een passie voor food. Iemand die van aanpakken weet en de juiste kennis heeft om de groeiambities te verzilveren. Een achtergrond in foodservice is een plus. Jij weet hoe je met de juiste concepten, marketing- en communicatieacties waarde kunt toevoegen aan de producten en hoe je professionele klanten enthousiasmeert. Zorgen voor groei in retail en het vergroten van de merkbekendheid van Panesco en Lorraine zijn belangrijke doelstellingen waar je mee aan de slag gaat. De ideale kandidaat is daadkrachtig, conceptueel sterk en creatief, maar weet ook raad met data.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een unieke mix van Trade Marketing, Customer Marketing, Brand Management en in een nieuwe rol bij een snelgroeiende, internationale bakkerij. De kans om je functie zelf mede vorm te geven. Focus op zowel foodservice als retail, waarbij jouw ideeën zichtbaar van invloed zijn op de groei van de business in de Nederlandse markt. Gepassioneerde collega’s met een hart voor food en een compact team met korte lijnen om samen nieuwe concepten mee te ontwikkelen.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar relevante, brede marketingervaring in food
  • Ervaring in foodservice is een absolute plus
  • Resultaatgericht, daadkrachtig, analytisch, zelfstandig
  • Conceptueel en creatief sterk
  • Communicatieve teamspeler
  • Foodie met passie voor bakkerijproducten

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04