https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/la-lorraine-bakery-group/
People Select

La Lorraine Bakery Group

Een stevige passie voor bakken, daarover beschikken ze bij het Belgische familiebedrijf La Lorraine Bakery Group al 80 jaar. Een passie die goed te proeven is in hun brede assortiment. Van versgebakken brood en luxe broodjes tot de patisserie en viennoiserie (ontbijtkoeken) die via de retail en foodservice-kanalen de consument bereiken. Alles draait om authentieke smaken, verse, gezonde en lekkere producten. Om te zorgen voor ingrediënten van topkwaliteit malen ze zelf hun rogge en tarwe tot bloem.

Toonaangevend

La Lorraine Bakery Group is een toonaangevende producent van bake-off producten in het hogere marktsegment met merken als Panesco en La Lorraine. Ze zijn de grootste industriële bakkerij van België en hebben productiefaciliteiten in Polen, Tsjechië, Turkije en Roemenië. Zo bedienen ze de hele Europese markt. De jaaromzet bedraagt circa 700 miljoen euro. Met vindingrijke innovaties en nieuwe technologieën weten ze zelfs de ontwikkelingen binnen de markt te beïnvloeden.

Salesteams

In totaal werken er circa 3.500 medewerkers bij La Lorraine Bakery Group, waarbij veel landen eigen vestigingen hebben voor sales en trade/customer marketing. Ook in Nederland zit een eigen commercieel team dat zich richt op de lokale markt. Ongeveer 80 procent van de huidige 30 miljoen euro omzet in Nederland komt uit foodservice, 20 procent komt uit retail. De komende periode wordt ingezet op verdere groei, met extra focus op retail vanwege het groeipotentieel.

Foodie

Als foodie voel je je helemaal thuis bij La Lorraine Bakery Group. De cultuur is er no-nonsense, pragmatisch en down-to earth. Waarden als ondernemerschap, innovatie, samenwerken, respect en verantwoordelijkheid nemen staan er centraal. Inspelen op trends en ontwikkelingen om de klant en de markt van de juiste smaken en producten te voorzien staat altijd op nummer één. Of dat nou een chef of een cateraar, een lunchroombezoeker of een supermarktklant is.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04