https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/kooyman/e-commerce-project-manager-op-curaçao/
People Select
Vacature ingevuld

E-commerce Project Manager

5+ jaar
Curaçao | 01 mei

Uitdaging

Pioniersfunctie op Curaçao om e-commerce op te zetten voor een bekende Caribische bouwmarkt.

De functie

Als E-commerce Manager zet jij een kleine revolutie in gang in de Nederlandse Cariben. Jij gaat zorgen voor een steady modernisering van de manier waarop bouwmaterialen en gereedschappen er nu verkocht worden. Je begeleid de organisatie naar de toekomst met het ontwikkelen van een online strategie voor de b2b én de b2c-markt voor Kooyman. Deze grote bouwmarktketen wil graag vooroplopen en innovatief zijn en geeft jou de leiding om een gehele e-commerce tak toe te voegen aan het bestaande business model. Op het hoofdkantoor zijn ze er klaar voor: e-tailing is een van de belangrijkste pijlers voor de komende jaren.

Omnichannel
Omdat e-commerce op Curaçao nog in de kinderschoenen staat zoekt Kooyman een ervaren E-commerce Manager die al eerder de transformatie naar een omnichannel business heeft ontwikkeld en uitgevoerd, liefst in een retailomgeving. Iemand die zelfstandig en vanuit kennis gaat bouwen, draagvlak creëert op de werkvloer en het juiste netwerk heeft om specialistische kennis in te schakelen, en daarmee de organisatie gedurende deze ontdekkingsreis (bege)leidt.

Pionieren
Het gaat dus om een echte pioniersfunctie waarbij je zowel strategisch maar ook operationeel de handen uit de mouwen steekt. De bereidheid om te investeren in menskracht en kanalen ligt er al. En op hoofdlijnen is ook al een strategie bepaald die als uitgangspunt dient voor de plannen die jij gaat bedenken en uitvoeren. Aan jou de uitdaging om een onderbouwd business plan te schrijven en dit overtuigend te presenteren en verdedigen. Bouwen aan een eigen team behoort tot de mogelijkheden.

De kandidaat

Ruime e-commerce ervaring met aantoonbare betrokkenheid bij transformatie naar een omnichannel strategie. Sterk ontwikkelde strategische en analytische vaardigheden. Je hebt inzicht in complexe problemen, kunt plannen goed formuleren en hebt leidinggevende capaciteiten. Grote mate van zelfstandigheid, initiatiefnemen en resultaatgerichtheid. Je hebt de wil om nauw samen te werken, bent communicatief sterk en hebt een positieve en flexibele houding. Reisbereidheid en commitment om zich voor meerdere jaren op Curaçao te vestigen. Goede beheersing van de Engelse taal en bereid om Papiaments te leren

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04