https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/koninklijke-verkade/brand-group-manager/
People Select

Brand Group Manager

Brand Group Manager
6+ jaar
Zaandam | 01 okt

Uitdaging

Innovatie en lange termijn groeivisie realiseren voor A-merken in competitieve markt.

De functie

De Brand Group Manager die Verkade zoekt is ondernemend en energiek en vertaalt een toekomstgerichte merkenvisie in frisse, strategische marketingplannen. Dankzij de insights en creatieve langetermijnplannen die je zelf verzorgt, werk je met je team aan merkengroei en zorg je voor het halen van de gestelde omzetdoelstellingen.

Innovatief

Jij bepaalt en leidt lokale innovatieve productstrategieën en bent daarbij verantwoordelijk voor de Brand Group Koek (lokaal merk Verkade en internationaal merk McVitie’s) of Tussendoor (lokaal merk Sultana en internationaal merk Carrs). Voor deze merken ben je country lead. Je gebruikt je ondernemersgeest om strategisch door te pakken, nieuwe wegen in te slaan en voortdurend in te spelen op ontwikkelingen in de markt. Daarbij zorg je voor aansprekende, up-to-date campagnes en activatieplannen, want deze categorieën zijn zeer competitief (o.a. A-merken en private label). Je werkt met externe partijen als media- en reclamebureaus. Je draait mee in internationale processen met pladis Europe en Global ten aanzien van gezamenlijke innovatie en best practice sharing.

NPD

Verkade innoveert in hoog tempo. De Brand Group Manager activeert en positioneert niet alleen de bestaande producten op de markt, maar is eveneens nauw betrokken bij New Product Development. En als die concepten de markt opgaan, zorg jij met je team voor alles van (above en below the line) reclamecampagnes tot de beste verkoopstrategieën. Jij coacht en inspireert je team en tilt de doelen naar een hoger plan. Jij bent flexibel en kunt je draai vinden in een organisatie die vernieuwt.

De kandidaat

Minimaal 6 jaar relevante marketing ervaring voor A-merken in FMCG. Strategisch sterk. People manager met minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring. Kennis van en ervaring met New Product Development. Academische opleiding. Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2018 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04