https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/koninklijke-peijnenburg/key-account-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Key Account Manager

3+ jaar
Geldrop | 06 sep

Uitdaging

Creatieve salesfunctie bij ondernemende, innovatieve organisatie.

De functie

Als Key Account Manager zorg je voor maximaal resultaat bij een aantal bekende retailers. Jij realiseert het marketing- en verkoopbeleid, bepaalt de strategie en verleidt je accounts met nieuwe creatieve productideeën. Met je focusproducten ben je jaarlijks omzetverantwoordelijk voor een flink aandeel van de omzet.

Peijnenburg zoekt een energieke, analytische en ondernemende Key Account Manager met een positieve mindset en uitstekende projectmanagementvaardigheden. Die zet je in om je klanten te verrassen en overtuigen met nieuwe concepten en innovaties, die perfect aansluiten bij de laatste trends. Jouw enthousiasme werkt ook intern aanstekelijk, zodat de afdelingen R & D en de bakkerijen je initiatieven met plezier adopteren en tot een succes maken. Jij bent de verbindende factor in projectteams en zorgt dat alles van de receptuur tot het productieproces tot aan de daadwerkelijke uitrol tot in de puntjes geregeld is.

Als Key Account Manager investeer je volop in relatiebeheer, zowel intern als extern. Ervaring in sales of marketing aan fabrikantzijde, of retail is relevant, maar belangrijker is dat je de juiste drive hebt, proactief bent en snapt wat de klanten willen. Jij bent scherp op kansen en mogelijkheden en gedijt in een vrije rol waar je zelf structuur aanbrengt in je werk. De Key Account Manager stuurt een Assistent Account Manager aan.

 

De kandidaat

3-5 jaar ervaring relevante, commerciële werkervaring, liefst aan fabrikantzijde in FMCG, maar retail is ook mogelijk. Sales en/of marketing ervaring is belangrijk. Kennis van het Nederlandse retail landschap en projectmanagement is noodzakelijk. Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04