https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/koninklijke-de-kuyper/hr-officer/
People Select
Vacature ingevuld

HR Officer

4+ jaar
Schiedam | 06 jun

Wat ga je doen?

Als HR Officer bij De Kuyper heb je een allround operationele rol waarbij je het HR beleid uitvoert. Je bent verantwoordelijk voor de HR administratie rondom de in-, door- en uitstroom van medewerkers, ziekteverzuim, opleidingen, etc. Daarnaast schrijf je vacatureteksten, voer je selectiegesprekken en maak je o.a. het opleidingsplan. De HR Officer is het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor de medewerkers en een onderdeel van de business en houdt overzicht over alle lopende zaken. In het compacte HR team ben je tevens sparringpartner voor de HR Directeur.

Proactief

De Kuyper zoekt een proactieve en loyale HR Officer die ervan houdt de operatie strak en vanuit eigenaarschap te organiseren. Iemand met een uitstekend taalgevoel en ruime ervaring met arbeidscommunicatie. Je onderhoudt intern en extern contacten op alle niveaus en bent communicatief en sociaal sterk. In het ideale geval ontlast en ondersteun je de HR Directeur zoveel mogelijk en kun je nieuwe taken naar je toe trekken. De HR Officer bewaakt HR-werkprocessen en verbetert deze indien nodig. De ideale kandidaat werkt momenteel op een HR administratie en ambieert een bredere rol waarbij je impact kunt maken op de organisatie.

Wat biedt de organisatie jou?

Een brede HR rol bij een ambitieus, internationaal familiebedrijf waar hard gewerkt wordt en je op HR gebied op hoog niveau in de operatie meewerkt. De kans om projecten naar je toe te trekken en te fungeren als graag geziene vraagbaak voor managers en medewerkers.

Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar relevante HR-ervaring, liefst in een internationale werkomgeving
  • HBO-diploma, richting Personeel & Arbeid / HRM
  • Ervaring met personeelsinformatiesystemen (YouForce is een pre)
  • Hands-on, proactief en klantgericht
  • Excellente schriftelijke en communicatieve vaardigheden
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04