https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/koninklijke-de-kuyper/head-of-accounting/
People Select
Vacature ingevuld

Head of Accounting

4-8 jaar
Schiedam | 06 jul

Wat ga je doen?

Als Head of Accounting van De Kuyper stuur je een driekoppige accountingafdeling aan. De werkzaamheden in deze rol variëren van het opstellen van de jaarrekeningen tot het afwikkelen van fiscale zaken en van het coachen van je team tot de actieve samenwerking met de afdeling business/commercial control. De samenwerking is van groot belang in verband met bijvoorbeeld een goede budgettering, scherpe Latest Estimates en een nog verdere verbetering van de management rapportages. Jij houdt toezicht over en bewaakt de totale administratie en kosten. Het adviseren van managers over klant- en leveranciersrisico’s hoort eveneens bij het takenpakket. Je kennis en ervaring met betrekking tot internationale accounting, bijbehorende intercompany verhoudingen en fiscale aspecten vormen voor jou een mooi onderdeel van deze uitdagende rol. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie.

Pragmatisch
De Kuyper zoekt een ondernemende en pragmatisch ingestelde Head of Accounting met leidinggevende ervaring. Ruime werkervaring in accounting is een must, liefst gecombineerd met ervaring binnen FMCG. Je hebt een stevige persoonlijkheid, kunt goed overzicht bewaren en houdt ervan proactief te handelen. Je bent een inspirerende en coachende manager voor je afdeling en investeert in een goede teamspirit en een strak georganiseerde planning. Een organisatie met een Rotterdamse mentaliteit past goed bij jou.

Wat biedt de organisatie jou?

Een verantwoordelijke en leidinggevende finance rol bij een internationaal opererend familiebedrijf. Een compact en betrokken team in een organisatie met korte lijnen, waardoor je echt impact kunt maken en je dicht op alle ontwikkelingen zit. Een werkplek in een karakteristiek en monumentaal pand dat de bedrijfsgeschiedenis ademt, maar tegelijkertijd modern en trendy is. Interne doorgroeimogelijkheden.

Jouw ervaring

  • 4-8 jaar relevante ervaring in accounting
  • Ervaring in FMCG en/of ervaring bij één van de grotere accountantskantoren is een sterke pre
  • Leidinggevende ervaring en capaciteiten
  • Analytisch, cijfermatig
  • Accuraat, procesmatig sterk
  • Afgeronde HBO-opleiding in bedrijfseconomische richting of MBA-niveau met aantoonbaar relevante ervaring
  • Met name belangrijk dat een kandidaat een zelfstarter/proactief is en ‘ownership’ neemt.

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04